|
administ
Go
|
I tak na szczęście nikt w to nie wierzy! Bo każdy wie, że margaryna jest suuuuper, a masło jest bleeeeeeee...
|
|
|
|
|
|
|
wisienka
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Te wafle ryżowe przypominają styropian... to nie może być zdrowe....
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No jak niezdrowe, jak zdrowe jest! Ryż ma teraz ludzkie geny, przez co nie powoduje uczulenia ryżowego... A wszystko dzięki wspaniałemu modyfikowaniu genetycznemu!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
wisienka
Go
|
Ryż ma teraz ludzkie geny, To teraz i kanibalizm w modzie jest?... Dobrze,ze optymalnym te "zdrowe" jedzenie jest niepotrzebne do szczęścia... ja tam wolę ten bardzo niezdrowy tłuszcz jeść i te żółtka cholesterolowe
|
|
|
|
|
|
|
friga
Go
|
Adminie a wie Pan moze dlaczego nie mozna stosowac tłuszczu roślinnego jako skladnik wyjsciowy do produkcji biomasy? (jestem ciekawa a nie moge znalecz a wiem ze nie mozna)
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A o jaką biomasę chodzi?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A o jaką biomasę chodzi?
Może robotniczo-chłopską? Łatwa w produkcji i przez to szybko odnawialna.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dzisiaj w radiu mowili o zrodlach energii odnawialnej, ze ma byc 80% w 2020
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Co oni wiedzą co będzie w 2020 roku... Prorocy jacyś czy co?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dzisiaj w radiu mowili o zrodlach energii odnawialnej, ze ma byc 80% w 2020 Ja poproszę gejzery, nawet jajka można sobie ugotować.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dzisiaj w radiu mowili o zrodlach energii odnawialnej, ze ma byc 80% w 2020 Zaraz, zaraz... Czy w tej chwili nie uzyskujemy 100%? No chyba każde w tej chwili dostępne źródło energii jest odnawialnym. Kwestia w tym że jedne źródła odnowią się szybciej, a inne wolniej. Do tego w różnych warunkach. Jednak są odnawialne. Skoro mówią o 80% - znaczy to że na zmniejszenie idzie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dzisiaj w radiu mowili o zrodlach energii odnawialnej, ze ma byc 80% w 2020 Zaraz, zaraz... Czy w tej chwili nie uzyskujemy 100%? No chyba każde w tej chwili dostępne źródło energii jest odnawialnym. Kwestia w tym że jedne źródła odnowią się szybciej, a inne wolniej. Do tego w różnych warunkach. Jednak są odnawialne. Skoro mówią o 80% - znaczy to że na zmniejszenie idzie. Kto ich tam wie, jak sie eksperci w radiu wymadrzaja to ja tylko slucham potulnie. Expert to musi wiedziec o czym mowi, bo po to go zaprosili zeby sie wymadrzal
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Ale ci eksperci to tacy z najwyższej półki nie są... Ci z najwyższej - "profesorowie" - teraz w reklamach dorabiają...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Kto ich tam wie, jak sie eksperci w radiu wymadrzaja to ja tylko slucham potulnie. Expert to musi wiedziec o czym mowi, bo po to go zaprosili zeby sie wymadrzal Weź się nie krępuj i następnym razem udziel reprymendy profesoru, gdy się rozwodzić będzie.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dzisiaj w radiu mowili o zrodlach energii odnawialnej, ze ma byc 80% w 2020 Zaraz, zaraz... Czy w tej chwili nie uzyskujemy 100%? No chyba każde w tej chwili dostępne źródło energii jest odnawialnym. Kwestia w tym że jedne źródła odnowią się szybciej, a inne wolniej. Do tego w różnych warunkach. Jednak są odnawialne. Skoro mówią o 80% - znaczy to że na zmniejszenie idzie. Prawdopodobnie kopalne, to te których odnowić się nie da... w krótkim czasie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj nasz niemowlaczek dostanie flaczki. Mniam, mniam. A tak to jadła już boczek, żółtka, smalec, masło, ser żółty, nóżki Jak na 26 dniowe dziecię to na bogato. A smakuje jej, żarłoczna jest co 2-3 godziny porcyjka.
|
|
|
|
|
|
|
|