|
Zyon
|
Pewnie patentuja od razu szczepionki, utknelo w urzedach
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No jak patentują u nas, to im współczuję
|
|
|
|
|
|
|
|
Vikii
Go
|
BYliśmy u lekarza i okazało się, że synek ma zapchane coś w nosku ( jakiś migdałek nosowy po prawej stronie, bo i oczko mu łzawiło z prawej i coś w uszku z prawej było. Dał na rozrzedzenie śluzu w nosie ( nie antybiotyk) i rzeczywiście, spływa to cały czas, już bardzo mało, ale prawa strona była mocno zapchana, oczko też juz super. a tak poza tym czuje sie znakomicie i mamie we wszystkim pomaga ))
|
|
|
|
|
|
|
Vikii
Go
|
A chciałam wam cos opowiedzieć: byliśmy jakos w sobotę w kauflandzie i robiłam z Alexandrem zakupy, no i oczywiście masła brałam kilka sztuk. A, że Alex kocha masło, to sobie je wyczaił w koszu i krzyczał, żeby mu dać. ( w domu zjada kawałki, łyżeczką) no ale, że nie miałam nic to nie chciałam mu dawać, niestety coraz głośniej krzyczał i prosił o masło. Dałam mu je więc... i myślałam, że sobie potrzyma.. i stojac w kolejce za serem słyszę jak pan za mną się śmieje... A to mój roczny synek rozpakowała obie troszkę pozłotko i liże masło swoimi 2 -ma zębami ))))
|
|
|
|
|
|
|
Vikii
Go
|
A jeszcze chciałam się o coś zapytać??: a mianowicie, czasami małemu się tak odbija kwasem, tak mi się wydaje i czuje ... czasami przy tym pokasłuje... tak jakby mu to podeszło dogardał ... co to oznacza i czemu tak się dzieje? czy to jakaś nietolerancja, niestrawność? czy to może być po śmietance?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja sadzę, że to może być ucisk na brzuszek. Np. położy się na brzuszku, albo skacze po jedzeniu i tak się może dziać...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A jeszcze chciałam się o coś zapytać??: a mianowicie, czasami małemu się tak odbija kwasem, tak mi się wydaje i czuje ... czasami przy tym pokasłuje... tak jakby mu to podeszło dogardał ... co to oznacza i czemu tak się dzieje? czy to jakaś nietolerancja, niestrawność? czy to może być po śmietance?
Mnie by też się odbiło, gdybym się masła w nadmiarze nażarł, a nie miał jak tego spożytkować. Ale tylko tak gdybam, bo dzieci nie rodziłem, więc mogę się mylić.
|
|
|
|
|
|
|
friga
Go
|
A może Viki po-prostu się przejada. Za duża porcja naraz? Nie daj Boże nie idź z tym do lekarza bo Ci przepisze debridat w syropie i dopiero będzie dziecko chore.
Spróbuj możne poobserwować czy to po jakiś konkretnych posilkach?
|
|
|
|
|
|
|
Vikii
Go
|
ha ha no to przejada się nie , chociaż może ??? jak nie chce to wypluwa i już nie je, a masło kocha i sam wola
|
|
|
|
|
|
|
Vikii
Go
|
ale jest jeszcze coś, zrobiłam sama Małemu badania moczu, bo wydawał mi się, że jakoś dziwnie pachnie... i wszystko jest w normie oprócz ciał ketonowych... to znaczy na ciałach ketonowych jest + , powinno byc nie stwierdza się, czyli, że są tak? co to oznacza??? i co mam teraz zrobić???
|
|
|
|
|
|
|
friga
Go
|
Dr Kwaśniewski pisał ze dzieci potrzebują więcej węglowodanów! Musisz je poprostu zwiększyć. Gdzieś na forum Admin podawał przepisy dla dzieci na slodko to takie przyrządzaj.
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
Witam wszystkich. Właśnie urodził mi się syn. 2850g, 53 cm - mały , ale mam nadzieję, że optymalny.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
GRATULUJĘ!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chociaż to prawda, to nie brzmi to ładnie...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Prawda bywa bolesna niestety!
|