Sandman80
Go
|
gratulacje dla młodego taty
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Zeto, gratulacje
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Zeto gratuluję.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Gratulacje dla Ojca za dobrze wykonaną robotę i Matki, która dała radę Wszystkiego dobrego dla malucha
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
I było tak nerwy innym psuć. Cycuś przez trzy lata powinien pasować jak ulał.
|
|
|
|
|
|
|
friga
Go
|
Gratuluje !!! To sie teraz zacznie
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
Dzieki wszystkim za mile slowa. Zaplace za niego ZUS i dorzuce sie do zalatania dziury budzetowej- mimo wszystko warto adminie.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
W tym wieku to tym bardziej wyczyn i odpowiedzialnosc
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Gratuluje !!! To sie teraz zacznie Sama radość, bo becikowe jest...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
W tym wieku to tym bardziej wyczyn i odpowiedzialnosc
Na ŻO taki wiek to dopiero dojrzewanie.
|
|
|
|
|
|
|
friga
Go
|
Wiek taty jest bez znaczenia A jeszcze optymelanego to juz sama przyjemność
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wiek taty jest bez znaczenia A jeszcze optymelanego to juz sama przyjemność Młodzież, młodzież niech to sobie weźmie do serduszka. Toż to jest sentencja prawie.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Witam wszystkich. Właśnie urodził mi się syn. 2850g, 53 cm - mały , ale mam nadzieję, że optymalny.
Co ja ma się z tą michą. Jego optymalny los w Twoich optymalnych rękach. Podobno wszyscy rodzimy się bez grzechu, więc ...porzuć "Nadzieję" i zajmij się Żoną tak, żeby mogła i wtedy chciała karmić piersią jak najdłużej. I nie czytaj "głupich" książek dziecku do podusi! Typu, że jeże jedzą jabłka.
|
|
|
|
|
|
|
friga
Go
|
Czy dziecko do 1 roku zycia moze pic mleko krowie?? Chodzi mi dokladnie o przepis dr. Jana odnosnie miesznaki dla dzieci w sklad ktotej wchodzi smietanka 30% i mleko krowie
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Może przepis ma konkretny numer. Możesz podać lub zacytować?
|
|
|
|
|
|
|
friga
Go
|
No wlasnie chcialam sobie przypomniec sklad ale przy przeprowadzce gdzies zagubilam kartke z przepisem Panie Tomaszu mogly Pan przypomnieć linka ze skladem takiej mieszanki dla dzieci? Przeszukałam cale forum i nie moge znalezc tego przepisu ktory Dr. podaje , znalazłam tylko ten z zapiekanka ze smietanka i żółtkami a pamietam ze byl tez taki przepis na sama mieszankę mleczna. Sprawa dla mnie o tyle istotna ze muszę usunąć ósemkę co dyskwalifikuje mnie na 1-2 dni od karmienia dziecka a nie bardzo bym chciala podac mleko modyfikowane.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|