|
Radzio
Go
|
Gdybyś biegał... ... to by Cię Twój własny szlag w cierpliwość uzbroił i to bez udziału kawy. Na przykład.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ziuta
Jr. Member
wiadomoci: 598
|
Moja niespełna trzyletnia chrześnica, o której pisałem, że jej szóstki się wyrzynają, ma stwierdzony "płyn w uszach" i niedosłuch. Faktycznie ostatnio pyta często: co, co ,co ? Wg laryngologa to może być od przedłużającego się kataru lub od tych wielkich zębów, które idą. Dostała jakiś syrop na wieczór przeciwalergiczny i spray do nosa pewno ze sterydami... Podobno lekarz się nie przejął za bardzo, ale helloł, tu chodzi o słuch! Podobno na jedno ucho nie słyszy szeptu z bezpośredniej odległości... Lubię tę pszczółkę, macie jakieś pomysły?
Oddycha nosem, czy ustami ?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Moja niespełna trzyletnia chrześnica, o której pisałem, że jej szóstki się wyrzynają, ma stwierdzony "płyn w uszach" i niedosłuch. Faktycznie ostatnio pyta często: co, co ,co ? Wg laryngologa to może być od przedłużającego się kataru lub od tych wielkich zębów, które idą. Dostała jakiś syrop na wieczór przeciwalergiczny i spray do nosa pewno ze sterydami... Podobno lekarz się nie przejął za bardzo, ale helloł, tu chodzi o słuch! Podobno na jedno ucho nie słyszy szeptu z bezpośredniej odległości... Lubię tę pszczółkę, macie jakieś pomysły?
Oddycha nosem, czy ustami ? Nosem raczej.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
ziuta
Jr. Member
wiadomoci: 598
|
Oddycha nosem, czy ustami ? Nosem raczej. Raczej to nic nie wnosi. W nocy dziecka nie powinno być słychać, usta zamknięte. W dzień też zamknięte. Zleć rodzinie niech się przyjrzy.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Oddycha nosem, czy ustami ? Nosem raczej. Raczej to nic nie wnosi. W nocy dziecka nie powinno być słychać, usta zamknięte. W dzień też zamknięte. Zleć rodzinie niech się przyjrzy. Wiesz, jak to jest... A laryngolog powiedział i takie tam. Dziękuję w każdym razie
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Mam wrażenie że lekarze, przynajmniej część spośród nich, są tak zindoktrynowani, że swoim maleńkim niemowlakom podają espumisan...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Moja córka ma chorobę bostońską Nie znałem wcześniej, jakiś enterowirus daje objawy jak przy delikatnej ospie. Wysypka, krostki w buzi i gorączka. Biedna jest, na szczęście po tygodniu to mija Mało znany do lat '60 w Europie, obecnie wydaje się być coraz popularniejszy. Ciekawe...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Pierwsze słyszę, ale przyznaję też, że chorobami nigdy sie interesowałem - choroba bostońska
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Moja córka ma chorobę bostońską Confused Mój też to miał .... easy ... Cieszę się że przeszedł tez ospę ... bo ja zaraziłem jak byłem mały ciotke która nie chorowała za młodu , to miała 40 stopni goraczki , i całe ciało wysypane . A mój kilk akrostek , kilka dni i z głowy ...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Moja córka ma chorobę bostońską Confused Mój też to miał .... easy ... Cieszę się że przeszedł tez ospę ... bo ja zaraziłem jak byłem mały ciotke która nie chorowała za młodu , to miała 40 stopni goraczki , i całe ciało wysypane . A mój kilk akrostek , kilka dni i z głowy ... Luz, nie denerwuję się, lubię wirusy, jeśli tak można powiedzieć
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A jak tam te legwanie jaja się mają?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No , ale o chorobie filipińskiej tez kiedyś nie mówiono...
|
|
|
|
|
|
|
|