renia
|
Ale istniała ona już w starożytności...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A jak tam te legwanie jaja się mają? Dwa czy trzy zmiękły i się zapadły. Reszta jędrna i twarda. Siedzą w inkubatorze na 29 stopni, więc jeszcze z 80 dni
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to na powrót dzieci do szkoły akurat będą się kluć... Szybko zleci, jak to wakacje.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A to na powrót dzieci do szkoły akurat będą się kluć... Szybko zleci, jak to wakacje. Wycelowane Szkoda i nie szkoda, z jednej strony martwy sezon w handlu, a z drugiej pracownicy odpoczywają i ładują akumulatory.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A to na powrót dzieci do szkoły akurat będą się kluć... Szybko zleci, jak to wakacje. Wycelowane Szkoda i nie szkoda, z jednej strony martwy sezon w handlu, a z drugiej pracownicy odpoczywają i ładują akumulatory. W naszej branży latem jest największy ruch. Jeszcze dobieramy pracowników sezonowych...No i córa będzie miesiąc pracować u nas...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale w tych dwóch, trzech zapadłych to były życia poczęte chociaż? Pojęcia nie mam, waran stepowy zjadł ze smakiem. To nieźle zgrzeszyłem?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Jak były poczęte, to strasznie, ale da się rozgrzeszyć.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
sam juz nie wiem, posla ziobry musialbym sie zapytac jak to jest
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Jak były poczęte, to strasznie, ale da się rozgrzeszyć. To z jaj od chłopa spowiadać się trza!?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A jak tam te legwanie jaja się mają? Dwa czy trzy zmiękły i się zapadły. Reszta jędrna i twarda. Siedzą w inkubatorze na 29 stopni, więc jeszcze z 80 dni Nie ma to jak ludzka, pomocna dłoń. Do handlu, czy dla eksperymentów- ta pomoc?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A jak tam te legwanie jaja się mają? Dwa czy trzy zmiękły i się zapadły. Reszta jędrna i twarda. Siedzą w inkubatorze na 29 stopni, więc jeszcze z 80 dni Nie ma to jak ludzka, pomocna dłoń. Do handlu, czy dla eksperymentów- ta pomoc? To zależy co i w jakim stanie wylezie z jaj Kilka mam zamówionych, dla znajomych, niby wszyscy są równi, ale niektórzy są równiejsi... Reszta na na sprzedaż, ale przedtem formalności z wetem i UM. W zeszłym roku znajomy miał trudności z zarejestrowaniem rzadkich żółwi z rodzaju Cuora, bo...takiego gatunku podobno nie ma
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No co za czasy, nawet wody dzieciom juz nie wolno, bo musi byc specjalna albo jakis kompot http://dzieci.pl/gid,15813117,img,15813214,kat,1033627,title,Jesli-nie-woda-to-co-Napoje-ktore-ugasza-pragnienie,galeria.html?smgputicaid=610f2f
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
friga
Go
|
Apropo picia Czy lepiej jest 18 miesiecznemu dziecku podawac mleko kozie czy krowie? Pytam bo juz niestety az tyle pokarmu nie mam a synek jest nauczony jeszcze na noc do spania pic mleczko
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Dania polecane - http://www.stachurska.eu/?p=5829 . Można może przyoszczędzić w dzień pokarm z piersi na wieczór, a wcześniej dać choćby rosół z żółteczkiem - dwoma i masełkiem?
|
|
|
|
|
|
|
|