Autor
|
Wtek: Niemowlaki i dzieci na żo (Przeczytany 626268 razy)
|
Radzio
Go
|
Gdy są malunie, babeczki mogą być na rowerkach, ... . Ale to już prokurator wsiada Jak nie jest , to prokurator też budzi podejrzenia. Gdy są malunie, babeczki mogą być na rowerkach, ... . Ale to już prokurator wsiada ja wysiadam Troszkę cieplej i wysiadka, to się zdarza u ... młodszego Kolegi.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dwa drapieżniki przy jednej misce. No, no.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
A kto lepiej będzie potrafił wspomóc OSO w propagowaniu Diety Optymalnej? "Nie muszę, ale chcę", bo jestem to winien Tacie i Optymalnym... Ja się za to wezmę! Niedługo startuje mój serwis "Zakon Optymalnych im. Jana Kwaśniewskiego". A w przyszłości powstaną specjalne ośrodki dydaktyczne i misyjne dla wiernych.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A kto lepiej będzie potrafił wspomóc OSO w propagowaniu Diety Optymalnej? "Nie muszę, ale chcę", bo jestem to winien Tacie i Optymalnym... Ja się za to wezmę! Niedługo startuje mój serwis "Zakon Optymalnych im. Jana Kwaśniewskiego". A w przyszłości powstaną specjalne ośrodki dydaktyczne i misyjne dla wiernych. Ty naprawdę masz nakitowane we łbie!
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Gdzieś, u nas, przeczytałem, że ... najważniejsze jest pierwsze sześć lat życia. ...
Gdzieś, u nas, napisałem już o 'pińciu" latach, ponieważ jak stugębna plota niesie od sześciu będzie się szło "na roboty". Co to ma wspólnego z Naturą, nie wiem- być może "zatroskani wią", ale gospodarka wkrótce wzmocni swe szeregi.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dieta ketogenna opracowana przez Wildera w 1921 r. ogranicza kalorie do minimum wymaganego przy wzroście. Dostarcza 75 proc. zapotrzebowania energetycznego w odniesieniu do norm z czego 75-90 proc. energii pochodzi z tłuszczu, natomiast pozostała ilość z białek i węglowodanów co stanowi łącznie około 10 proc. energii (ok. 7 proc. z białek i 3 z węglowodanów). Stosunek zawartości tłuszczów do zawartości węglowodanów i białek wynosi 3:1 bądź 4:1. Im wyższa proporcja tym dieta jest bardziej restrykcyjna i prawdopodobnie skuteczniejsza. Wskazane jest podawanie rutynowo Mg, Zn, Wit D, C, z gr B, Ca w postaci suplementów. http://dzieci.pl/kat,1033635,title,Dieta-w-padaczce,wid,16166365,wiadomosc.html
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Gdzieś, u nas, przeczytałem, że ... najważniejsze jest pierwsze sześć lat życia. ...
Gdzieś, u nas, napisałem już o 'pińciu" latach, ponieważ jak stugębna plota niesie od sześciu będzie się szło "na roboty". Co to ma wspólnego z Naturą, nie wiem- być może "zatroskani wią", ale gospodarka wkrótce wzmocni swe szeregi. Dot. poniższego. http://prawo.rp.pl/artykul/1056709.html
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A mamusia syna, co to podpisać umie, była tam, więc "wią" i tyle "rozumią". s.6 rocznik archiwalny grudzień 2006- do... do... dokument.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Dieta ketogenna opracowana przez Wildera w 1921 r. ogranicza kalorie do minimum wymaganego przy wzroście. Dostarcza 75 proc. zapotrzebowania energetycznego w odniesieniu do norm z czego 75-90 proc. energii pochodzi z tłuszczu, natomiast pozostała ilość z białek i węglowodanów co stanowi łącznie około 10 proc. energii (ok. 7 proc. z białek i 3 z węglowodanów). Stosunek zawartości tłuszczów do zawartości węglowodanów i białek wynosi 3:1 bądź 4:1. Im wyższa proporcja tym dieta jest bardziej restrykcyjna i prawdopodobnie skuteczniejsza. Wskazane jest podawanie rutynowo Mg, Zn, Wit D, C, z gr B, Ca w postaci suplementów. http://dzieci.pl/kat,1033635,title,Dieta-w-padaczce,wid,16166365,wiadomosc.htmlbrzmi znajomo Budyń ze 100 g śmietany 30-proc., 100 g żółtek, 20 g czekolady gorzkiej 90- proc., 2 g cukru. Śmietanę podgrzać w rondelku, dodać żółtka, cały czas mieszając dodać połamaną czekoladę oraz cukier, mieszać do połączenia się składników. B:T:W - 1 : 3.4 : 0.5, 360 kcal
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Budyń jest dla nizin stworzony.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
tylko kcal siem nie zgadzaja
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jak "se panieńki podzielą bez 2cośtam", to będzie zgoda!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
tylko kcal siem nie zgadzaja Może to na porcję?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
tylko kcal siem nie zgadzaja Mnie "siem" wszystko zgadza. Czasem zdarzy się, że gdy- na Szefu mojego trop- instrymenta CELOWNICZE dostroję, to i całe stada Pasterzy wzrokiem ogarnę, tyle tego 1:13,6:2 dobra wtryskiwacze bryzgną na "gupi" tłok- zagaję merytorycznie, gdyż o dzieciach tu była, jest i będzie, nie tylko jesienią, mowa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|