administ
Go
|
Ale te od soczków owocowych, też takie fajne są...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stat
Go
|
Aleśta se czata z forum zrobili.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Załącznik można później usunąć , aby nie kusił Wow Na zbliżający sie sezon kapielowy jestes w sam raz
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Aleśta se czata z forum zrobili. Wracając do meritum oprócz właściwego BTW, wpływ także mają toksyny zawarte w pożywieniu.
Zwłaszcza w wątrobie, śmietance oraz maśle. Oczywiście gratis dostaję hormony nic za nie nie płacąc Interes życia... Jednak nie jestem pewien czy to jednak to. Mięso jadam rzadko, za to żółte sery , żóltka, jajka inne takie najbardziej mnie służą.
|
|
|
|
|
|
|
Stat
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Stat
Go
|
To było w okresie mniej więcej tak od momentu wprowadzenia w Polsce stanu wojennego do 2008. Jak widać okres ten światu na zdrowie nie poszedł.
|
|
|
|
|
|
|
wisienka
Go
|
Zapomniałem dodać, że "płone"="niekiełkujące". Czyli: wysiejesz, zbierzesz, wysiejesz na darmo, bo nie wzejdzie! Musisz kupić nowe ziarno siewne od GMO producenta! To jest cały wist o który toczy się GMO-gra. tego to nie wiedziałam... no to teraz juz wszystko jasne... to straszne w jakim świecie my żyjemy... nic tylko pieniądz i pieniądz... oszukać kogo się da, zarobić na czym tylko się da, wmówić ludziom wszystko co się da aby tylko zarobić... żonaty?? bo mam córkę na wydaniu...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dla słowiańskiej braci: "dobry hamerykan, to tłusty hamerykan". Wcale bym się nie zdziwiła gdyby po latach się okazało, że ta propaganda antycholesterolowa była z góry ukartowana. Jak coś co od wiekow ludzie jedli (mięso i tłuszcz zwierzęcy) mogło nagle stać się szkodliwe i wywoływać choroby cywilizacyjne i otyłość? Ludzie wszytko "łykną" jak czaple. Gdyby naukowcy powiedzieli, że jedzenie śniegu wplywa na długowieczność, bo człowiek lodu był wyjatkowo zdrowy. To by ludzie jedli go kilogramami i latem na biegun po niego jeździli... Wcale się nie dziwię, że ludzie tak "łykają" wszystko co powiedzą autorytety, bo ja sama tak przez okolo 20 lat robiłam. Czytałam w jakiejś przepowiedni, że wiek XXI będzie wiekiem upadku autorytetów... może i się sprawdzi ta przepowiednia i ludzie w końcu otworzą oczy...
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...Załącznik... Dobry duszek Mariusz.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Wisienko nie,ale w ten sposób to chyba nie działa... Choć, mogłoby to być intrygujące doświadczenie. Bałtroczyk kiedyś powiedział : Nie ma wagonu, którego nie da się odczepić.
|
|
|
|
|
|
|
wisienka
Go
|
Wisienko nie,ale w ten sposób to chyba nie działa... Choć, mogłoby to być intrygujące doświadczenie. Bałtroczyk kiedyś powiedział : Nie ma wagonu, którego nie da się odczepić. To co wcześniej napisałam to był żart oczywiście... nie mam zamiaru nikogo swatać A co do "działania" to moja córa ze swoim obecnym chłopakiem poznali sie przez internet...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wisienko nie,ale w ten sposób to chyba nie działa... Choć, mogłoby to być intrygujące doświadczenie. Bałtroczyk kiedyś powiedział : Nie ma wagonu, którego nie da się odczepić. To co wcześniej napisałam to był żart oczywiście... nie mam zamiaru nikogo swatać A co do "działania" to moja córa ze swoim obecnym chłopakiem poznali sie przez internet... Moj syn też kiedyś przez pół roku spotykał się z dziewczyną poznaną przez internet...ale okazalo się, że to nie była ta "druga połówka"...
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Jak to działa? Jeśli już myśli odgadują to strach myśleć w ogóle... co to będzie dalej... Po mojemu to jakieś matematyczne sztuczki są . Niby jest wybór, ale gdzie się nie ruszyć to tkwi się we wzorach i tak w koło Macieju. To tyle wyjaśnienia bo żem się rozpisał.
|
|
|
|
|
|
|
|