Autor
|
Wtek: Palenie papierosów. Co o paleniu mówi dr Kwaśniewski? (Przeczytany 391148 razy)
|
administ
Go
|
A co mnie to odchodzi? Niech se palą ile chcą. A ponieważ jest duża dziura budżetowa, to mogą nawet trzy paczki dziennie w ramach patriotyzmu. Jak zwykle wszystko jest na www.dr-kwasniewski.pl Wystarczy przeszukać.
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
A co mnie to odchodzi? Niech se palą ile chcą. A ponieważ jest duża dziura budżetowa, to mogą nawet trzy paczki dziennie w ramach patriotyzmu. Jak zwykle wszystko jest na www.dr-kwasniewski.pl Wystarczy przeszukać. 3 paki dzinnie?oj to pojdzie w parasympatyczny ale tak sobie mysle,ze taki e-papieros,mogl by byc alternatywa dla pradow selektywnych,wyeliminowane CO2 i inne rakotworcze zwiazki,np.ktos ma depresje,astme, zgage-aplikuje se 10 e-fajek dziennie z zdrowieje nie
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak jest akcyza na e-fajki, to może i 20, a nawet więcej... Państwo powinno opodatkować narkotyki, bo rynek jest liczony na tony biletów bankowych. A przez głupie prawo, nie dość, że nic z tego nie ma, to jeszcze trzeba z państwowej kasy dokładać... Do tego szybka i przyjemna eliminacja złych genów! Same korzyści. A tak będą wszystkich truć GMO!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Powiem więcej - prawdziwy polski patriota w ramach solidarności społecznej powinien kurzyć i chlać na umór. Akcyza, to poważny zastrzyk bilonu do budżetu. Przed nami nowe wyzwania: podwyżki płac i emerytur, walka z bezrobociem, nowe kontrakty w NFZecie i wiele, wiele innych równie ważnych potrzeb.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jasne! I jeszcze kupować auta z wielkimi silnikami, co mają przepał jak się patrzy...
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
Powiem więcej - prawdziwy polski patriota w ramach solidarności społecznej powinien kurzyć i chlać na umór. Akcyza, to poważny zastrzyk bilonu do budżetu. Przed nami nowe wyzwania: podwyżki płac i emerytur, walka z bezrobociem, nowe kontrakty w NFZecie i wiele, wiele innych równie ważnych potrzeb.
niejeden tak robi dzis sa takie czasy ,ze niejednemu trudno zyc bez jakiegos ,,wspomagacza,,
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
Jasne! I jeszcze kupować auta z wielkimi silnikami, co mają przepał jak się patrzy... a ty admin co tam masz pod maska swojego wozu? poscigamy sie spod swiatel,kto pierwszy zostawi opony na szosie?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
niejeden tak robi dzis sa takie czasy ,ze niejednemu trudno zyc bez jakiegos ,,wspomagacza,, Dla wspomagaczy zawsze sa dobre czasy
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jasne! I jeszcze kupować auta z wielkimi silnikami, co mają przepał jak się patrzy... a ty admin co tam masz pod maska swojego wozu? poscigamy sie spod swiatel,kto pierwszy zostawi opony na szosie? A czy ja się pytam, czym jeździsz i jaką masz rejestrację?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
niejeden tak robi dzis sa takie czasy ,ze niejednemu trudno zyc bez jakiegos ,,wspomagacza,, A ja zaledwie jednego znam. Ten, na szczęście zna się na żartach- jak nikt. I też nie pytam, dlaczego tak robi, ze trudno mu żyć- widocznie stać go.
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
a to mi sie przypomniało "Dzisiaj podszedł do mnie 11-latek i pyta: Czy mógłbym prosić Pana o papierosa? Zamurowało mnie. Nie wiedziałem, że dzieci w tym wieku są tak uprzejme"
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No nie wiem, czy takie uprzejme! Dawniej dzieci czekały grzecznie, aż się peta rzuci...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
No nie wiem, czy takie uprzejme! Dawniej dzieci czekały grzecznie, aż się peta rzuci... Przede wszystkim są wyedukowane, potrafią elokwencją wypowiedzi zaskoczyć cytowanego rozmówcę do tego stopnia, że powiedzenie: "...nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu, a tam pokona argumentami..." nabiera nowego znaczenia.
|
|
|
|
|
|
|
Gosiaa
Go
|
Witam na forum. Żywienie optymalne stosuję od 5 miesięcy. Mam 34 lata 160 cm wzrostu, ważę 59 kg. Schudłam na żywieniu optymalnym 10 kg. Trzymam się proporcji 45 gr B, ok 150 gr T, 50 gr W. Czuję się bardzo dobrze i co najważniejsze mam bardzo dużo energii. Co do palenia papierosów to paliłam bardzo dużo. Dwa miesiące temu postanowiłam je rzucić i jak do tej pory trzymam się dzielnie. Pomagają mi gumy nicorette, ale żywienie optymalne również, ponieważ moja waga nie idzie do góry, mam dużo energii to i więcej się ruszam. Mam nadzieję że tym razem pozbędę się tego nałogu raz na zawsze. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Życzę powodzenia.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Od niejednej przypadłości nie gorsze to palenie
|
|
|
|
|
|
|
Optymalny Farmer
Go
|
Po tym artykule mam ochotę zapalić... A mnie sie juz koncza nerwy na palenie zony .Nie ma ktos jakiegos pomyslu zeby pol-optymalna zone od tego nawyku odciagnac .Bo ja tylko widze jeden pomysl ,zamknac w bunkrze na pol roku i podawac tylko same jajka do jedzenia ,Napewno by pomoglo ,ale niebezpiecznie ,moglbym w kiciu nieoptymalnym wyladowac Hello wszystkim od starego JoeB z Vancouver
|
|
|
|
|
|
|
|
|