renia
|
Hello... Byłeś już u nas na Forum?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Po tym artykule mam ochotę zapalić... A mnie sie juz koncza nerwy na palenie zony .Nie ma ktos jakiegos pomyslu zeby pol-optymalna zone od tego nawyku odciagnac .Bo ja tylko widze jeden pomysl ,zamknac w bunkrze na pol roku i podawac tylko same jajka do jedzenia ,Napewno by pomoglo ,ale niebezpiecznie ,moglbym w kiciu nieoptymalnym wyladowac Hello wszystkim od starego JoeB z Vancouver Z półoptymalnej, to tylko półniepaląca czyli paląca półgębkiem...
|
|
|
|
|
|
|
Optymalny Farmer
Go
|
Hello... Byłeś już u nas na Forum? Belem ,ale sie tak rozjezdzilem po swiecie ,ze o was zapomnialem ,no i wroclem
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Z półoptymalnej, to tylko półniepaląca czyli paląca półgębkiem...
Najlepiej - paląca niezaciągająca
|
|
|
|
|
|
|
Optymalny Farmer
Go
|
Z półoptymalnej, to tylko półniepaląca czyli paląca półgębkiem... Zgadles ,przy mnie nie zapali gdzies sie chowa i pali z ukrycia ,ale jajeczka lubi ,chlebka nie je ,ale na palenie to jej nie pomage Mnie to tak tlumaczy ,ma siostre blizniaczke ,siostra pali wiec ona musi tez
|
|
|
|
|
|
|
Optymalny Farmer
Go
|
Najlepiej - paląca niezaciągająca Zgadles ,tak tlumaczy mnie ,ze sie nie zaciaga ,ale do sklepu lata i kupuje ,gdzie tu optymalne myslenie ,ale jest dobra kucharka wiec musze cicho siedziec
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Póki sama nie zechce, póty musisz znosić całowanie popielniczki Spróbuj z siostrą-bliźniaczką pogadać.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Hello... Byłeś już u nas na Forum? Belem ,ale sie tak rozjezdzilem po swiecie ,ze o was zapomnialem ,no i wroclem "...większa jest radość z jednej nawróconej owieczki niż z dziewięćdziesięciu dziewięciu grzeszników..."
|
|
|
|
|
|
|
Optymalny Farmer
Go
|
Póki sama nie zechce, póty musisz znosić całowanie popielniczki Spróbuj z siostrą-bliźniaczką pogadać. Za daleko mieszka, w Szczecinie ,z nia nie ma szansy od papieroskow odciagnac .One obie sa nalepszy przyklad ze proces starzenie na DO pracuje .tz w czasie roznica moze pare minut,a w wygladzie tak na oko 20 lat na korzysc zony .Jajeczka robia swoje ,nie liczy, ale malpuje co ja jem no i musi gotowac wiec niechcacy musi jesc dobre zeczy A ze robimy to ponad 10 lat wiec teoria sie potwierdza w praktyce
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Według mnie powinieneś dać żonie spokój z tym paleniem. Ona na pewno 18 lat skończyła i sama decyduje o sobie...
|
|
|
|
|
|
|
Optymalny Farmer
Go
|
Według mnie powinieneś dać żonie spokój z tym paleniem. Ona na pewno 18 lat skończyła i sama decyduje o sobie... Dalem ,obiecalem tylko ,ze jak umrze pierwsza ,to do trumy nie zapomne wlozyc pare paczek papierosow .ulubiony jej brand.O malo nie oberwalem popielniczka w glowe ,Jak tu byc dobry ,nie da rady
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Według mnie powinieneś dać żonie spokój z tym paleniem. Ona na pewno 18 lat skończyła i sama decyduje o sobie... Dalem ,obiecalem tylko ,ze jak umrze pierwsza ,to do trumy nie zapomne wlozyc pare paczek papierosow .ulubiony jej brand.O malo nie oberwalem popielniczka w glowe ,Jak tu byc dobry ,nie da rady Szkoda, że o mało...
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
A eksperci jest innego zdania. Ciekawe ile japońscy naukowcy zainkasowali $ , aby udowodnić jw.?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Niemało Jak to naukowcy. Ale te e-papierosy to najgorszy wynalazek od czasu wyrobu czekoladopodobnego Boziu, dokąd zmierza ten świat?!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ahuuu! A na przykład Przyjaciel mój za to, co napisał o paleniu, nie dostanie ani grosza. Z pewnością!- ponieważ nie jest to informacja dla groszy. Dot. japońskiej czynności umysłu.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ahuuu! A na przykład Przyjaciel mój za to, co napisał o paleniu, nie dostanie ani grosza. Z pewnością!- ponieważ nie jest to informacja dla groszy. Dot. japońskiej czynności umysłu. Sen, Radziu, sen to japoński grosz Grosz w karty?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Mam kilka talii. Ale nie gram.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kilka? Dziwna anatomia Może to i dobrze, bo kto gra w karty ten ma łeb...W I E L K I! Dopiero by dziwnie było!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jaka dziwna, sam w domu jesteś, to może i dziwna. Kiedyś grałem, ale wychodziło, że nie będę miał szczęścia w miłości i zrezygnowałem.
|
|
|
|
|
|
|
|