Autor
|
Wtek: Palenie papierosów. Co o paleniu mówi dr Kwaśniewski? (Przeczytany 391358 razy)
|
Bobby
Go
|
Teraz humorek dopisuje, ale przed spidziażem nawet na ŻO nie uciekniesz póki nie zdechnie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Uciekać przed kimś, kto nie spał i nie jadł tydzień? A po co?
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Nie na sprzecznosci w tym co napisałem.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W istocie, wszystko jest spójne i logiczne.
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Ponoć po ostrym ŻOwaniu i niespaniu przez kilka dni też tak można.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Można bardzo wiele rzeczy robić, nie w tym rzecz, pytanie o sens i celowość, zawsze na propsie.
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
To jest biznes jak każdy inny. Dobże, rze ludzie som mondży i nie wierzom w to całe ŻO, kture jest reklamowane na karzdym kroku i ryje karzdemu baniak. Chuj, rze dr Kwaśniewski wyleczył tysiące ludzi (na horoby kturych sie wyleczyć nie da) a miliony wyleczyły się same prawidłowo stosując tę całą dietę. rzal
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Skoro tak twierdzisz... Jak dotąd wszystko, co napisałeś, jest niewiarygodnie mądre i prawdziwe, to pewno i teraz się nie mylisz.
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
No bo tak działa reklama, przecież Swoją drogą to dr Kwaśniewski opracował skuteczny sposób na wyleczenie każdej bolączki trapiącej ludzkość. Szkoda tylko, że bardziej nie zagłębił się w temacie substancji oddziałujących na świadomość i postrzeganie świata. Uwierzył me(n)diom, czy co?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zagłębił, oj zagłębił, tylko żeby to pojąć, trzeba zjadać minimum 3 jajka na maśle codziennie przez 5 lat.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Zaraz wyję na bananowego dyktatora, czy jak? Nie znoszę prostackich słów obelżywych, ponieważ jest tyle ładnych określeń na męskie przyrodzenie, a do tego ten: Chuj, poprawnie napisany, choć powinno być w tym zdaniu przez "h" ... "Bobby" ogarnij się, bo sporo osób czyta to Forum. Weź pod uwagę również, że nie ma tu cenzury, więc można pisać, ale nie obelżywie! Nie śledzę tego wątku, bo kompletnie mnie nie interesuje, a jak kto z Użytkowników zacznie narzekać, że rejestracja Twojego konta na tym Forum to pomyłka, nie będę się zastanawiał...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No i po "dr" winna być czarniutka kropunia.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Matko! Taki staram się być zawsze tolerancyjny i empatyczny, no ale są granice wolności słowa, których przyzwoity człowiek nie powinien przekraczać.
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Bardzo żałuję i przepraszam.
Nie można już pisać pozytywów o ŻO nawet na forum o ŻO?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
ja cię, jaki denny wątek, wkoło pierdoło, co nas obchodzą ludzie nie będący na żo? Nie czaje rozkmin tego kolesia, zrozumialem z tego tyle, ze cpanie jest fajne, bo jak cpasz to nie masz czasu na palenie papierosow a jak cie goni naspidowany narkoman to nawet ZO cie nie obroni. Ok, teraz czaje.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ech, mógłby Radzio wrócić! Jesli to czytasz, pozdrawiam jak nie wiem co!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
ja cię, jaki denny wątek, wkoło pierdoło, co nas obchodzą ludzie nie będący na żo? Nie czaje rozkmin tego kolesia, zrozumialem z tego tyle, ze cpanie jest fajne, bo jak cpasz to nie masz czasu na palenie papierosow a jak cie goni naspidowany narkoman to nawet ZO cie nie obroni. Ok, teraz czaje. Mańka czy Bobyego.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
ja cię, jaki denny wątek, wkoło pierdoło, co nas obchodzą ludzie nie będący na żo? Nie czaje rozkmin tego kolesia, zrozumialem z tego tyle, ze cpanie jest fajne, bo jak cpasz to nie masz czasu na palenie papierosow a jak cie goni naspidowany narkoman to nawet ZO cie nie obroni. Ok, teraz czaje. Faktycznie, ciężki temat do ogarnięcia. Ostra jazda. Jak to się stało, że ludzie przetrwali tyle milionów lat bez Johnnego i jego mądrości? Bobby chyba masz jakieś problemy?
|
|
|
|
|
|
|
|
|