Autor
|
Wtek: Palenie papierosów. Co o paleniu mówi dr Kwaśniewski? (Przeczytany 391353 razy)
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jarek
Go
|
Gavroche ile jesteś już na ŻO?
Boby pyta ile jesteś na ŻO ? a ja mogę też ? Oczywiście, nigdy nie byłem. Patrząc dookoła nie robi ono dobrze. Naturalnie są wyjątki, na potwierdzenie reguły. No i gitara
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
No bo co może powiedzieć coś o zawale, ktoś, kto go nigdy nie miał, prawda?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No bo co może powiedzieć coś o zawale, ktoś, kto go nigdy nie miał, prawda?
A może pewnie ,właśnie takich jest pełno ,ten po zawale siedzi już cicho
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Wszystko jest możliwe a to jest dosyć prawdopodobne.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
To fantastycznie że masz taki intelekt ,tylko się cieszyć ,gratulacje
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Jako ciekawostkę dodam, że po takiej kuracji DXMem to nawet 30 g kakao czy zielonej herbaty mnie w klepało dobrze w chuj. Co do nikotyny i takiej kuracji to już się wypowiadałem.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
author=Bobby link=topic=4668.msg418334#msg418334 date=1456048099] No bo co może powiedzieć coś o zawale, ktoś, kto go nigdy nie miał, prawda? Idąc torem Twojej logiki, kardiochirurg powinien mieć przynajmniej 3 zawały i założone 12 bypassów, psychiatra powinien spędzić kilka lat w ośrodkach zamkniętych zwisając na pasach i śliniąc się po Haldolu, dietetyk powinien co tydzień zmieniać dietę, żeby móc wiarygodnie o wszystkich mówić, dentysta powinien mieć sztuczną szczękę opartą na jednym zębie, żeby go nap..., fizjoterapeuta powinien mieć wszystkie schorzenia układu ruchu, jakie można sobie wyobrazić, a terapeuta od uzależnień powinien być wjebany we wszystkie dragi świata, widzisz bezsens pracy swojego umysłu?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Idąc torem Twojej logiki, kardiochirurg powinien mieć przynajmniej 3 zawały i założone 12 bypassów, psychiatra powinien spędzić kilka lat w ośrodkach zamkniętych zwisając na pasach i śliniąc się po Haldolu, dietetyk powinien co tydzień zmieniać dietę, żeby móc wiarygodnie o wszystkich mówić, dentysta powinien mieć sztuczną szczękę opartą na jednym zębie, żeby go nap..., fizjoterapeuta powinien mieć wszystkie schorzenia układu ruchu, jakie można sobie wyobrazić, a terapeuta od uzależnień powinien być wjebany we wszystkie dragi świata, widzisz bezsens pracy swojego umysłu? No właśnie o tym mówię. To nie jest moja logika.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
kardiochirurg powinien mieć przynajmniej 3 zawały i a wiesz, że możne faktycznie powinno tak być ? diler - fanatyk szczepień powinien dla przykładu wziąć dawkę 36 obowiązkowych szczepionek dziecięcych, a onkolog czerwoną chemię, a diabetolog żreć jabłka skrzynkami i wstrzykiwać sobie insulinę butelkami. Byliby bardziej wiarygodni.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Idąc torem Twojej logiki, kardiochirurg powinien mieć przynajmniej 3 zawały i założone 12 bypassów, psychiatra powinien spędzić kilka lat w ośrodkach zamkniętych zwisając na pasach i śliniąc się po Haldolu, dietetyk powinien co tydzień zmieniać dietę, żeby móc wiarygodnie o wszystkich mówić, dentysta powinien mieć sztuczną szczękę opartą na jednym zębie, żeby go nap..., fizjoterapeuta powinien mieć wszystkie schorzenia układu ruchu, jakie można sobie wyobrazić, a terapeuta od uzależnień powinien być wjebany we wszystkie dragi świata, widzisz bezsens pracy swojego umysłu? No właśnie o tym mówię. To nie jest moja logika. No bo co może powiedzieć coś o zawale, ktoś, kto go nigdy nie miał, prawda?
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Jako ciekawostkę dodam, że po takiej kuracji DXMem to nawet 30 g kakao czy zielonej herbaty mnie w klepało dobrze w cnuj. Co do nikotyny i takiej kuracji to już się wypowiadałem. Czy to słowo ma także medyczne pochodzenie?
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
cnuj.
Czy to słowo ma także medyczne pochodzenie? W męski członek medyczne. Idąc torem Twojej logiki, kardiochirurg powinien mieć przynajmniej 3 zawały i założone 12 bypassów, psychiatra powinien spędzić kilka lat w ośrodkach zamkniętych zwisając na pasach i śliniąc się po Haldolu, dietetyk powinien co tydzień zmieniać dietę, żeby móc wiarygodnie o wszystkich mówić, dentysta powinien mieć sztuczną szczękę opartą na jednym zębie, żeby go nap..., fizjoterapeuta powinien mieć wszystkie schorzenia układu ruchu, jakie można sobie wyobrazić, a terapeuta od uzależnień powinien być wjebany we wszystkie dragi świata, widzisz bezsens pracy swojego umysłu? No właśnie o tym mówię. To nie jest moja logika. No bo co może powiedzieć coś o zawale, ktoś, kto go nigdy nie miał, prawda? Patrz na kontekst
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jaki kontekst? Nie zaznaczyłeś go, piszesz sobie zupełnie dowolnie, bez odniesienia do niczego. Naćpałeś się kakao?
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Naćpałeś się kakao? Może "naćpałeś" to nie odpowiednie słowo. Poprostu działanie psychoaktywne było nawet bardzo zauważalne. Głównie odczucia to zwiększona koncentracja, stymulacja a także lekka euforia. Ogólne ludzie tego nie czują bo mają bardzo dużą tolerancje na tego typu środki. Jaki kontekst? Nie zaznaczyłeś go, piszesz sobie zupełnie dowolnie, bez odniesienia do niczego.
Myślałem, że masz tak pojętny umysł, że będziesz wiedział.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Czyli miałem rację, jebniesz bąka, a potem udajesz, że nie Ty. To o który kontekst chodziło, no wymyśl coś na szybko, żeby twarz zachować. Czy będziesz teraz pisał na czas, aż wszyscy zapomną? Przecież Ciebie i tak nikt nie czyta. Czekam na kontekst.
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
"Gavroche ile jesteś już na ŻO? Boby pyta ile jesteś na ŻO ? a ja mogę też ? Laughing Oczywiście, nigdy nie byłem. Cool"
U Ciebie też tak śmierdzi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|