Autor
|
Wtek: Palenie papierosów. Co o paleniu mówi dr Kwaśniewski? (Przeczytany 391253 razy)
|
Jarek
Go
|
Brawo, Jarku, już umiesz umieszczać cudzą wypowiedź w ramkach! No tez zauwazylem, ze to jego ulubiona forma aktywnosci oprocz pisania przecinkow przed wyrazami A to cenna uwaga ,będę przestrzegał
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To przestrzegaj jeszcze: Najpierw przecinek, potem wyrazik. Przykładzik: Jarek jest wielki ,mądry i bogaty. Źle! Jarek jest wielki, mądry i bogaty. Dobrze!
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
latem w piaskownicy,
If you know what I mean.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nigdy nie byłeś na ŻO to jak nas śmiesz wszystkich pouczać, co?
No wlasnie Gavro jak smiesz? Marsz sie nalykac ibogralminy! O właśnie! Gremliny! Dzisiaj sobie obejrzę " The Critters". Ja niedawno sobie odswiezylem Kritow, trzy czesci obejrzalem, czawartej jeszcze w ogole nie widzialem. Gremilny na razie jedynke, smieszne to dzis takie, ale fajne
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jarek
Go
|
To przestrzegaj jeszcze: Najpierw przecinek, potem wyrazik. Przykładzik: Jarek jest wielki ,mądry i bogaty. Źle! Jarek jest wielki, mądry i bogaty. Dobrze! Oczywiście że tak zrobię dziękuję
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
latem w piaskownicy,
If you know what I mean. Gdybym wiedział, nie pytałbym. Ale jeśli chodzi Ci o to, że laryngolog musi chorować na uszy, żeby dobrze je leczyć, tak jak ja muszę być na ŻO, żeby wiedzieć o tej diecie i trafnie doradzać laikom, to nie mamy o czym gadać, if you know what I mean.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No to przechlapane maja dziennikarze muzyczni i krytyc filmowi Tak, to genialne analogie sa, tylko prawidziwie genialne umysly naszprycowane imbogralnina moga je konstruowac
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Bobby
Go
|
Oj, no nie bądź już taki skromny (intelektualnie), przecież wiesz o co mi chodzi.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No to przechlapane maja dziennikarze muzyczni i krytyc filmowi Tak, to genialne analogie sa, tylko prawidziwie genialne umysly naszprycowane imbogralnina moga je konstruowac Podobne przekonanie panuje na siłowniach, instruktor to musi być nabity jak autobus do Lichenia. A taki to przeważnie nie odróżni cAMP od campingu, tylko kłuć tyłek potrafi, dla przeciętnego klienta bezużyteczny.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
w chuj. Drugi raz używasz słowa powszechnie uznawanego za przekleństwo. Nie mam ochoty na administrowanie tego, co się tu pisze, ani tym bardziej ograniczania wypowiedzi, jeśli są zgodne z ogólnie przyjętą normą społeczną, dlatego trzeciego ostrzeżenia nie będzie. "Tyle wolności ile odpowiedzialności".
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
w chuj. Drugi raz używasz słowa powszechnie uznawanego za przekleństwo. Nie mam ochoty na administrowanie tego, co się tu pisze, ani tym bardziej ograniczania wypowiedzi, jeśli są zgodne z ogólnie przyjętą normą społeczną, dlatego trzeciego ostrzeżenia nie będzie. "Tyle wolności ile odpowiedzialności". Mistrzowskie rozegranie
|
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Zostałem oralnie skatowany.
Przecież to nie było OOBElżywe.
|
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Wyjaśni mi Szanowny Pan Admin dlaczego dostałem drugiego warna (pierwszego swoją drogą też) skoro: Weź pod uwagę również, że nie ma tu cenzury, więc można pisać, ale nie obelżywie!
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Wyjaśni mi Szanowny Pan Admin dlaczego dostałem drugiego warna (pierwszego swoją drogą też) skoro: Weź pod uwagę również, że nie ma tu cenzury, więc można pisać, ale nie obelżywie!
Jeśli nie masz pojęcia jak zwyczajowo wygląda regulamin forum to możesz posiłkować się tym: (...)
>>>> v Na Forum zabrania się:
1.
Zamieszczania wypowiedzi/materiałów postrzeganych przez dowolnego moderatora jako wulgarne, obraźliwe lub jawnie szydzące z jakiegokolwiek zrzeszenia/organizacji/osoby publicznej/osoby prywatnej lub będących w konflikcie z polskim prawem. 2.
Zachęcania do stosowania substancji/przedmiotów/praktyk szkodliwych dla zdrowia lub będących niezgodnymi z prawem RP. 3.
Zamieszczania ofert kupna, bądź wskazywania lokalizacji umożliwiającej zakup środków oraz przedmiotów, których posiadanie lub handel jest zakazany prawem RP 4.
"Zaśmiecania" działów informacjami nie związanymi z ich przeznaczeniem. 5.
Rozpowszechniania informacji nieprawdziwych lub mogących wprowadzać w błąd. 6.
Zamieszczania reklam konkurencyjnych serwisów, jak również serwisów komercyjnych, sklepów i firm. (...) 7.
Świadomego wywoływania obraźliwych dyskusji dotykających pośrednio lub bezpośrednio osoby publiczne/osoby prywatne/organizacje/zrzeszenia/stowarzyszenia/uczucia etyczne bądź religijne członków forum, jak również grożenia, szantażowania, bądź pomawiania członków forum jak i innych osób lub instytucji o postępowanie lub właściwości mogące poniżyć je w opinii publicznej czy też narazić na utratę zaufania. 8.
Zamieszczanie publikacji/materiałów chronionych prawem autorskim.
KARĄ ZA ŁAMANIE REGULAMINU JEST USUNIĘCIE WYPOWIEDZI NARUSZAJĄCEJ REGULAMIN. W RAZIE PONOWNEGO NIEZASTOSOWANIA SIĘ DO W/W REGUŁ - UŻYTKOWNIK ZOSTAJE POZBAWIONY MOŻLIWOŚCI KORZYSTANIA Z FORUM (BAN).
(...)
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Mam dziecko nagrywające na YT, od którego można się uczyć sposobu i formy wypowiedzi. Podać linka? Przestrzegam przed girlfriendami klnącymi, wytatułowanymi i wyzywająco się zachowującymi, ale to zupełnie inna para kaloszy.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Bobby, znajdź w słowniku rozdział "Wyrazy niecenzuralne" i nie używaj żadnego z nich. A nie ma jakiejś ibogainki na bluzgi?
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Dziękuję za wyjaśnienia i przepraszam, jeśli kogoś uraziłem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|