Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A ładne kurorty chociaż na tym Sybirze mają? Naturalnie, specjalizujące się w szybkim odchudzaniu.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie DO tam serwują...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie, głodowe racje żywieniowe i ćwiczenia fizyczne.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie, głodowe racje żywieniowe i ćwiczenia fizyczne. Ale cukrzycę II wyleczą?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak nic i z wielu innych taka dieta może uwolnić...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Może stanie się hitem dieta syberyjska...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ograniczenia kaloryczne rzędu 1/5 zapotrzebowania, przy pełnowartościowej dawce przedłużają życie większości ssaków i nie tylko. Coś jest w tej "biedzie"... Ale Doktor postów zakazywał, pozostaje stałe obniżenie dawki
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
Bo to pewnie chodzi o wersje diety z późniejszych lat jak jako lekturę miałem " Inny świat" G.H. Grudzińskiego , Dybowski to chyba mial przy tym podroż turystyczno krajoznawcza.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Boski patriota. Przydatny Lachom.
Od-woaluję. "Przydatny lachom"- jak tasiemiec. Tytułem wstępu. Historycznego. Autor 9cz. spiskowej historii Polski usunął część swoich wpisów. EOM
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak jednym z pierwszych dekretów majdanowskich jest wprowadzenie jedynie języka ukraińskiego, to nie ma się co dziwić, że już Krymu nie mają i aż dziw, że Włodzimierz nie chce wschodniej Ukrainy! Mnie się zdaje, że ukraiński bardziej podobny ruskiemu, niż słowacki czeskiemu.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jak jednym z pierwszych dekretów majdanowskich jest wprowadzenie jedynie języka ukraińskiego, to nie ma się co dziwić, że już Krymu nie mają i aż dziw, że Włodzimierz nie chce wschodniej Ukrainy! Mnie się zdaje, że ukraiński bardziej podobny ruskiemu, niż słowacki czeskiemu. Ta, ni. Ukrainska mova duże podibna do polskoj movy. Hotia duże sliv vid rossijskoj movy takoż. Tak, tak majdanowcy tu się machnęli z ruskim. A ustawa o języku (nota bene za Janukovycza) była b. dobra.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|