Dasna
Go
|
Przeprowadź referendum, to się okaże, czy tak jest. Nie mam środków.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Oczywistą oczywistością jest, że Lwów jest ruski i niech go ruscy biorą, a Breslau&Stettin teraz polskie i tego zmieniać nie trzeba.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
i Landsberg a/ Warthe
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Fascynuje mnie historia i może wśród innych Optymalnych znajdę osoby dzielące ze mną tę pasję? W tym wątku chciałbym zamieszczać ciekawe artykuły dotyczące historii po to, aby nie umknęły w gonitwie dnia codziennego. Tylko 2 ciekawe artykuly w 2 lata, cos slabo z ta pasja....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Gavroche
|
Fascynuje mnie historia i może wśród innych Optymalnych znajdę osoby dzielące ze mną tę pasję? W tym wątku chciałbym zamieszczać ciekawe artykuły dotyczące historii po to, aby nie umknęły w gonitwie dnia codziennego. Tylko 2 ciekawe artykuly w 2 lata, cos slabo z ta pasja.... Ale za to jaka jakość Może czasu brak...? Nie wszyscy mogą sobie wskakiwać na Forum kiedy dusza zapragnie
|
|
|
|
|
|
|
|
Alan Bullock
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Arz tak bardzo mnie historia nie jara, ale polecę znajomemu, dzięki
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Fascynuje mnie historia i może wśród innych Optymalnych znajdę osoby dzielące ze mną tę pasję? W tym wątku chciałbym zamieszczać ciekawe artykuły dotyczące historii po to, aby nie umknęły w gonitwie dnia codziennego. Tylko 2 ciekawe artykuly w 2 lata, cos slabo z ta pasja.... Ale za to jaka jakość Może czasu brak...? Nie wszyscy mogą sobie wskakiwać na Forum kiedy dusza zapragnie Dusza powiadasz?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Fascynuje mnie historia i może wśród innych Optymalnych znajdę osoby dzielące ze mną tę pasję? W tym wątku chciałbym zamieszczać ciekawe artykuły dotyczące historii po to, aby nie umknęły w gonitwie dnia codziennego. Tylko 2 ciekawe artykuly w 2 lata, cos slabo z ta pasja.... Ale za to jaka jakość Może czasu brak...? Nie wszyscy mogą sobie wskakiwać na Forum kiedy dusza zapragnie Dusza powiadasz? Tylko przypuszczenie, ale niegłupie Bo jak dusza wyjdzie z ciała, to się nazywa śmierć
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A co na to historia faktu?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A co na to historia faktu? No...niektóre dusze wracają
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A skąd? Zapytam, bo taka dociekliwość właśnie w historii faktu jest arcy pasjonująca. Optymalni ponoć tak mają , choć nie tylko.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A skąd? Zapytam, bo taka dociekliwość właśnie w historii faktu jest arcy pasjonująca. Optymalni ponoć tak mają , choć nie tylko. No z tego tunelu
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Tunel, ok. Mamy już jakiegoś Noblistę, który by to zwymiarował? W trakcie powrotu te "uduchowione cząsteczki" komunikują się "która pierwsza", znaczy chodzi mi o np. ustalenie priorytetów dla np. takiej gospodarki, czy o cel/powód dla którego wracają prawdopodobnie "uświadomione"(inaczej, bądź w innym p r z y p a d k u ich powrót nie ma najmniejszego sensu, jest zwykłą stratą czasu na jazdę "tam i z powrotem")? A może wszystko dla wracających jest jasne, bowiem jeżeli jest, to ja tu "...niezły wulgaryzm widzę... siostro...". Zakończę kropką to rozwleczone nieco retoryczne pytanie, może komu pomoże. Wystarczy nieco zmienić proporcje, ... a historia faktu ... wiadomo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alan Bullock
Go
|
Arz tak bardzo mnie historia nie jara, ale polecę znajomemu, dzięki Very Happy Spoko, moim zdaniem najlepszy miesięcznik historyczny na rynku Ciut lepszy niż Historia Do Rzeczy, o reszcie stawki nie wspominając.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Polec cos ciekawego na poczatek, kiedys kupywalem w miare regularnie te gazete zeby wiedziec co sie dzieje ale po rozsypce redakcji zaprzestalem. Od czego zaczac?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|