Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
KOCHANY PANIE DOKTORZE, Z OKAZJI WSPANIAŁEGO JUBILEUSZU-75 ROCZNICY URODZIN, ŻYCZĘ PANU ZDROWIA, SZCZĘŚCIA I POMYŚLNOŚCI W ŻYCIU PRYWATNYM, OGROM SATYSFAKCJI Z POŚWIĘCENIA SWOJEGO ŻYCIA W SŁUŻBIE LUDZKOŚCI JAKO LEKARZ I NAUKOWIEC, ŻYCZĘ ABY JAK NAJSZYBCIEJ CAŁY ŚWIAT SKORZYSTAŁ Z WIEDZY PRZEKAZANEJ PRZEZ PANA I W PEŁNI DOCENIO SZLACHETNY I MĄDRY PAŃSKI TRUD. WDZIĘCZNA ZA WSZYSTKO UCZESTNICZKA TEGO FORUM MAŁGOSIA
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chyba już nic się nie da dodać do powyższego, więc podpisuje się pod tymi życzeniami... Dziękuję Panie Doktorze
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Stu zdrowych i szczęśliwych lat Panie Doktorze!
Z wdzięcznością za pomoc, Teresa Stachurska
|
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
Moc zyczen-zdrowia,pomyslnosci i 100 lat dla Pana Doktora z okazji urodzin !
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna
Jr. Member
wiadomoci: 652
|
Stu lat w zdrowiu oraz wszelkiej pomyślności życzy Krystyna
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Brylantowy niezły, ale życzę jakiegoś matuzalemowego , w zdrowiu i miłym środowisku oczywiście.
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Drogi Jubilacie. Życzę Ci wszystkiego co najlepsze. Wszystkiego co można tylko osiągnąć w doczesnym życiu - wszelkiej pomyślności , pełnej radości , szczerości i uznania innych , dobrego i długiego życia. Niech Twoja dotrze do każdego o otwartym umyśle. Całym sercem jestem z Tobą. Żyj nam wiecznie!!!
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Niech Twoja Wiedza dotrze do każdego o otwartym umyśle. Całym sercem jestem z Tobą. Żyj nam wiecznie!!!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dołączam się do życzeń wszystkich piszących.
Mocy spokoju, radości każdego dnia okraszonego śmiechem życzę.
|
|
|
|
|
|
|
mich
Go
|
Panie Doktorze, życzę zdrowia, dostatku i spokoju. Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
|
|
|
Ami
Go
|
Z okazji tej wspaniałej rocznicy życzę wszystkiego co dla Pana NAJLEPSZE!!! Z wyrazami szacunku i podziękowaniami Ami
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
A ja złoże, jak spotkam się en face
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
I ja dołączam się do wszystkich tu złożonych życzeń Szanowny Jubilacie! Wspaniałego dalszego życia
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
Wszystkiego co najlepsze, za uratowanie zycia wielu takim jak ja.
|
|
|
|
|
|
|
krobert
Go
|
Ja również przyłączam się do najserdeczniejszych życzeń dla naszego Wielkiego Rodaka!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wszystkim Uczestnikom spotkania w Ciechocinku serdecznie dziękuję za tę bardzo miłą Uroczystość. Życzenia przekazałem... Cieszę się również, że poczyniono tyle ważnych ustaleń dotyczących przyszłości Stowarzyszenia.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dziękuję. Najbardziej to chyba Ty sam przyczyniłeś się do tej miłej atmosfery i z pewnością przesympatyczni Gospodarze Arkadii...
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
A czas płynie......
Panie Doktorze Janie Kwaśniewski, z okazji 78 rocznicy urodzin życzę Panu dokładnie tego samego co trzy lata wstecz Malgosia
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Kolejnych /okrągłych według Fibonacciego/ rocznic życzę. Pierwszy tuzin jest najtrudniejszy, potem już jest łatwiej. oto ten tuzin: 1 2 3 5 8 13 21 34 55 89 144 233
|
|
|
|
|
|
|
|