renia
|
Ja właśnie łaciatą najczęściej kupuję...jest taka równomiernie rzadka - bez gęstych "kluchów" jak np. w Łowickiej.
Aaaa...mowa była o mleku... nie zaskoczyłam, bo dla mnie jest oczywiste, że na DO liczy się śmietanka a nie mleko...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
I like russian rule http://piatnica.com.pl/p/pl/smietana-30--400g.html 100g +7-8 żóek. Niestety tyłem bardzo, ponieważ kinaza mTOR killim me, więc zapodałem więcej Tuszczu mniej Carbohydrate. Jak chcecie na masę "walcie" do mnie.... Ja wam dam kawałek szczęścia
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Ja tę piątnicką śmietankę 30 % próbowałam skwasić z użyciem dodatku 18 %-owej śmietany. Nie wyszło...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ja ta Piątnicę z Biedronki "Mleczną Dolinę", zakwasiłem w temperaturze +20 stopni bez lodówki ,po xy minutach
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Piątnica poleca... margarynę. Interweniowałam Dostanę odpowiedź?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A na czym polegała ta interwencja, jeśli można wiedzieć?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A ja zakwaszam Piątnicę 3 kroplami cytryny i bardzo mi smakuje. I momentalnie się kwasi.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Za 3 krople cytryny. Kto ochrzani?
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Nasz Góral , który maił nas zabrać pod Etnę? Tak?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A ja zakwaszam Piątnicę 3 kroplami cytryny i bardzo mi smakuje. I momentalnie się kwasi. Nie, nie! To są trzy krople E 300
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A ja zakwaszam Piątnicę 3 kroplami cytryny i bardzo mi smakuje. I momentalnie się kwasi. Nie, nie! To są trzy krople E 300
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Nie tylko Góral nas ochrzani
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nasz Góral , który maił nas zabrać pod Etnę? Tak?
...ten sam...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Za 3 krople cytryny. Kto ochrzani? Tutaj są twarde dowody... Wiem, ze w Polsce jest problem z kwasna smietana i jakos sobie musicie radzic. Niemniej jednak slodka smietana z sokiem z cytryny bedzie substytutem niemmajacym nic z kwasna smietana wspolnego. No coz bedzie w smaku kwasno-slodka
Cz nie jest lepiej, w takiej sytuacji, urzyc jogurtu z "kultura", albo greckiego, ktory jest kwasny?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|