MariuszM
Go
|
Bliżej się nie dało. Może Kaufland
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Coś mi się widzi, bo braciszek google nie pokazuje, to nie ma sklepu w wawce Bo trzeba szukać w wujku goooogle, a nie w bratku...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Gugle sa juz w rekach przemyslu, jak sie wpisze sklep ze smietana to pokaze adresy do McDonalna
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
renia
|
To lata świetlne odemnie Dla zdrowia warto pokonać nawet "lata świetlne". Można robić zapas na kilka miesięcy... Tego w końcu nie je się codziennie...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Zapodzialy mi sie wczoraj 2 smietanki w samochodzie, gdzies wypadly z siatki, dzisiaj znalazlem i skamieniale. Czy po rozmrozeniu sie nadadza do spozytku ?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Zapodzialy mi sie wczoraj 2 smietanki w samochodzie, gdzies wypadly z siatki, dzisiaj znalazlem i skamieniale. Czy po rozmrozeniu sie nadadza do spozytku ? Z mrożonej śmietanki można zrobić lody. Wystarczy ją (pociąć na mniejsze kawałki) zmiksować np z mrożonymi truskawkami z - ewentualnie - odrobiną cukru. Możliwe, że zmiksowana (zmrożona) z niskosłodzonymi powidłami da shake. Trzeba dobrego miksera, mocnego.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Czasem na potrzeby lodów mrożę śmietankę w woreczkach do kostek lodu. Na potrzeby shake'a używam kwaśnej śmietany bez mrożenia oraz mrożonych owoców - jagodowych.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
hmm sprawa warta zbadania a po rozmrozeniu?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Tylko pytasz.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
kto pyta nie bladzi....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Po rozmrozeniu - nie wiem.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Kurczaczek. Zjedz i opisz, a my poczytamy. I albo, albo. Albo się nam spodoba, albo nie. Bisuję.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Czy ktoś z Was, pewnie starszaków , pamięta lub wie, ile volt miała śmietana w szklanych, półlitrowych butelkach z kapslem z alufolii? Co to ją robotniki piły na śniadanie czasem? A ile % może mieć smietana "od krowy"?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A to wtedy ktos mierzyl? Nie bylo chyba tylu wersji co dzisiaj ale pamietam, ze taka mala butelke sie kupywalo, sciagalo pazlotko i sie od razu pilo. Pyszna byla.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
A to wtedy ktos mierzyl? Nie bylo chyba tylu wersji co dzisiaj ale pamietam, ze taka mala butelke sie kupywalo, sciagalo pazlotko i sie od razu pilo. Pyszna byla.
Zajebista, ale były różne kolory kapsli...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
wie, ile volt miała śmietana w szklanych, półlitrowych butelkach z kapslem z alufolii? Srebrny kapsel -18%, a złoty - 30, albo 36%.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
O nawet nie wiedzialem, ze to bylo powiazane Pamietam, ze byly tez zielone kapsle, z bezbarwnym srebrnym paskiem przez srodek
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|