Jarek
Go
|
To zależy od kolacji
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale rano może być niepożądany objaw... No ale nie pisał, że jest na wyjeździe.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak to było w tym kawale? Nie znam...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Kupiłem litrową śmietankę 30% w kartonie, tak z braku pomysłu na obiad. Starczyłaby na 2-3 posiłki, ale jakoś tak zagadałem się z kumplem, a to klient zapytał o coś i w 15 minut wydudliłem literek. Dobry obiad, prawie na 3000kcal. Matko boska! Sraka na piaty zagon jak to moja babcia mowila
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Jak to było w tym kawale? Nie znam... Ale to taki kawał, że... No dobra, ale czytasz na własne ryzyko: Rano w sypialni hrabiego. H: Janie prędko ubranie... J: O widzę, że panu hrabiemu stanął! Czy powiadomić panią hrabinę? H: No coś ty! Spróbujemy przemycić na miasto!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Mieli i inne zabawki, ale nie na baterie...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kupiłem litrową śmietankę 30% w kartonie, tak z braku pomysłu na obiad. Starczyłaby na 2-3 posiłki, ale jakoś tak zagadałem się z kumplem, a to klient zapytał o coś i w 15 minut wydudliłem literek. Dobry obiad, prawie na 3000kcal. Matko boska! Sraka na piaty zagon jak to moja babcia mowila To chyba jeden z niewielu razy, gdzie Twoja babcia się myli. Nic nadzwyczajnego się nie stało, dzień jak co dzień...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Nie, eleganckie, schludne i zwięzłe, prawie bezwonne ekskrementy.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
też po dużej ilości śmietanki mam normalne wypróżnienia. Kiedyś poburczywało mi w brzuchu po np 400 ml kakao wieczornym ze śmietanki. Teraz nie.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Kupiłem dziś kastę tortowych śmietanek 500 ml Łowicka 36 % po 4,49 zł . Prawie wszędzie zrobiono promocję przed świętami. Wychodzi sporo taniej do kawy niż ta w kubeczkach 200 ml 30 % .
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
180g tłuszczu 4,49zł (500ml to niezupełnie 500g, ale co tam) więc 25zł za kgale wapń gratis. Na pocieszenie, tłuszcz z masła 200g 82% 3,99PLN kosztuje 24zł za kg Widać tak musi być, można, rozcieńczyć, urozmaicić, potanić słoniną, smalcem, tłuszczami z roślin jadalnych na surowo, ale co wtedy z wapniem i stereoporozą.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
ale co wtedy z wapniem i stereoporozą.
nie wiem mam dopiero 51 lat więc mnie to jeszcze nie dotyczy. Starszych? Lekarz kazał na osteoporozę mojej mamie pić mleko. Doradziłem jej, żeby kostki obgryzała . Widziałem, że obgryza 180g tłuszczu 4,49zł (500ml to niezupełnie 500g, ale co tam) masło można dostać po 2,59 zł więc jeszcze taniej wychodzi. Ale są rzeczy których się nie zrobi/zje bez śmietanki. Kawa musi smakować. Więc śmietanka wydaje się być niezbędna. Mi .
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Zjadłem wieczorem sporo śmietany UHT i mascarpone. Cóż to za wspaniałe paliwo! Rano nie wiedziałem kiedy przestac pływać i w ogóle się nie zmęczyłem . Polecam UHT . Naprawdę warto . Koniecznie 36 %
|
|
|
|
|
|
|
|
|