administ
Go
|
Smutek i strach z powodu śmierci narzuciła smutna wiara, aby do Raju się zbytnio nie spieszyć.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Smutek i strach z powodu śmierci narzuciła smutna wiara, aby do Raju się zbytnio nie spieszyć. Far from it. Smutek jako pustka po kimś, kto zawsze był, czasowy, przemijający, do momentu zaprowadzenia nowego porządku. Oczywiście starość ma tę zaletę, że jest czas na przygotowanie mentalne, ale mimo wszystko... Wydaje mi się, że to niezależne od kultury, w prostszej wersji dostępne również dla zwierząt, jako przeciwieństwo obecności i przywiązania.
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
ja tu radosne życzenia a wy tak smętnie
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Naturalnie, jest gdzieś w tym też ulga dla każdej strony i chwila refleksji nad nieuchronnym
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Czas leczy rany, wiadomo, ale w danym momencie, gdy jeszcze zejście jest gwałtowne, to jest delikatnie mówiąc nieciekawie.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
ja tu radosne życzenia a wy tak smętnie
Racja! Wszystkiego najlepszego dla Pana Doktora i oby jak najdłużej!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
i oby jak najdłużej! Staram się jak mogę i umiejętności nie szczędzę! Osobiście ustalam jadłospis co do grama, wliczając mięso z rusztu raz w tygodniu!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Kochająca Rodzina to prawdziwy Skarb! W dzisiejszych pobismarckowych czasach, kiedy wmówiono wszystkim, że państwo ważniejsze niż rodzina, taka postawa jest coraz rzadsza niestety.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No co? Ktoś musi sobie takimi pierdołkami głowę zajmować...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
i oby jak najdłużej! Staram się jak mogę i umiejętności nie szczędzę! Osobiście ustalam jadłospis co do grama, wliczając mięso z rusztu raz w tygodniu! Ładne
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
No co? Ktoś musi sobie takimi pierdołkami głowę zajmować... Ja też tak mówię jak tiramisu na deser zdaży mi się zrobić, albo jak omlet wyjdzie za dobry to mam większą mniejszą połowę
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
i oby jak najdłużej! Staram się jak mogę i umiejętności nie szczędzę! Osobiście ustalam jadłospis co do grama, wliczając mięso z rusztu raz w tygodniu! Oczywiscie pamietasz o nie mieszaniu bialek a maslo oddajesz cieletom jak nalezy....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Wiadomo!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No to czuje sie uspokojony
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Tylko tego szpinaku na żelazo nikt tu nie chce jeść... I cebuli też unikają!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Postraszyc tahin to zmienia zdanie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
WIELCE SZANOWNY PANIE DOKTORZE, Z OKAZJI IMIENIN SKŁADAM PANU NAJSZCZERSZE ŻYCZENIA. ŻYCZĘ ZDROWIA, OGROM MIŁOŚCI OD NAJBLISZSZYCH, BLISKICH I WSZYSTKICH LICZNYCH OSÓB, KTÓRE PANA ZNAJĄ, A KTÓRYM PAN PRZEKAZAŁ NAJWIEKSZY DAR, JAKIM JEST WIEDZA! ŻYCZĘ TAKŻE WIELE RADOŚCI NA CODZIEŃ. "MAŁGOSIA"
24.06.2015 Kolejne najlepsze życzenia "Małgosia"
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dziękuję w imieniu...