chill
Go
|
Inni pisali kiedys,ze kolatanie jest spowodowane zbyt duza iloscia T a mala iloscia Ww. Chyba przy nie dojedzeniu B i WW łącznie przez dłuższy czas ? Z moich eksperymentow wychodzi,ze sie rozchodzi o mala ilosc energii,glownie ATP. I tak 200gT i 50gWw to nie to samo co 300g T i 50g Ww przy zalozeniu- podobny wysililek fizyczny. Glodzenie energetyczne,jak kazde 'głodzenie' organizmu to lipa jest. Musze juz jadac >3g T na 1B tak mi bf polecial Ja mam to samo , minimum teraz musi być 1:3 Inaczej jestem 'zly' bo głodny jak 'rasowy' Polaka. Do tego pogoda zimowa za oknem Wink To racja , miałem tak jakiś czas temu nie dojadłem wystarczająco fatem a piec rozbiegany i chodziłem taki wkurzony zakapior ...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Inni pisali kiedys,ze kolatanie jest spowodowane zbyt duza iloscia T a mala iloscia Ww. Chyba przy nie dojedzeniu B i WW łącznie przez dłuższy czas ? taki wkurzony zakapior ... To zależy, jak komu leży "na wątrobie" a)30g b)200g (50+150) c)0,8g/kg d)0,5g/kg e) etc Idę na boczek podsmażany z kaszanką na szpiku z czosnkiem konserwowym, tak się głodny zrobiłem od tego myślenia i sprzątaniu bałaganu w oczach Kelis
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
500+ na każdy zgon.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Każda choroba, a także każde jej stadium wymaga innego rodzaju żywienia. Nauka o żywieniu chorych wskazuje na konieczność opracowania indywidualnego żywienia, zmienianego nawet z dnia na dzień" - wskazał wice-min a jak jest każdy wie Dzienną stawkę żywieniową w szpitalu ustala kierownik podmiotu leczniczego. O sposobie leczenia, w tym o potrzebie zastosowania odpowiedniej diety i ilości zalecanego pożywienia (jako jednego z elementów procesu leczenia) decyduje lekarz (ew. dietetyk) w oparciu o wskazania medyczne. W sytuacji, gdy lekarz nie zaordynuje specjalnej diety, pacjentowi przysługuje wyżywienie, a jego ilość, zawartość i kaloryczność powinna odpowiadać zasadom prawidłowego żywienia przeciętnego człowieka w danym wieku" - wskazał Warczyński. o czym oni gadają? http://stooq.pl/n/?f=1109575MZ: szpital powinien zapewnić wyżywienie adekwatne do stanu zdrowia
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
A to coś nowego
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Nie żałuję że Norwedzy badają. Żałuję że w Polsce mainstream nie stanął na wysokości zadania przez pięćdziesiąt lat.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Przyznać komuś rację po tylu latach szkalowania, to nawet przez myśl nie przejdzie. Temat rozmydlą po kawałeczku powoli "odkrywając odkryte".
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie żałuję że Norwedzy badają. Żałuję że w Polsce mainstream nie stanął na wysokości zadania przez pięćdziesiąt lat.
Pewno by ich "sprzątnęli" po cichu...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|