friga
Go
|
|
Nabiał
« : 2012-07-14, 22:19:42 » |
|
Zaczynam ten wątek pod od dluzszego czasu sledze produkty na polkach i wczytuje sie w etykiety i sama nie wiem jakiej firmy nabial najlepiej stosowac?Po tych przekretach w zynosci i braku kontroli lepiej znac zdanie starych wyjadaczy Prosze o wypowiedzi?
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
A pzrepraszam jakie bylo pytanie?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jakiej firmy nabiał stosować.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Aaaaaa jakiej firmy nabial najlepiej stosowac? Proponuje Thise, to taka mala dunska firma, ktora nie "koloruje", ich smietana smakuje jak smietana a a ser jak ser. A najlepsza jest ich maslanka, to dopiero maslanka. Jezeli odpowiedz zaspokaja Twoje oczekiwania: kliknij tu:::: Jezeli odpowiedz nie zaspokaja Twoich oczekiwan: kliknij tu::: Jezli masz inna propozycje: kliknij tu::: Myzle, ze ankieta odpowiedziala na Twoje podstawowe pytania. Jezeli nie to kliknij tu:::::::: Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ja tylko z KeSeM stosuję.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A ja się jeszcze nie wypowiem, ponieważ mnie zwrot "starych wyjadaczy" całkowicie wykluczył z zacnego grona.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Jakiej firmy nabiał stosować. Dobre. Slowo honoru, brak mi slow. I w ogole nie jest mi do smiechu Co bedzie nastepne?
|
|
|
|
|
|
|
friga
Go
|
Starzy wyjadacze nabialu to pochlebstwo
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Czy jaja to nabiał?
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
No to się wypowiem, choć do pięćdziesiątki dopiero gonię, za to co sił w nogach. Najlepszy nabiał jest... prosto od chłopa. Amen
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
No to się wypowiem, choć do pięćdziesiątki dopiero gonię, za to co sił w nogach. Najlepszy nabiał jest... prosto od chłopa. Amen no przecie,kobiety to lubia
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... no przecie,kobiety to lubia Nie wiem, nie jestem kobietą. Nawet starą.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Najlepszy nabiał jest... prosto od chłopa. Amen
no przecie,kobiety to lubia Ale tylko na surowo!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|