Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Dla zainteresowanych: w Lidlu jest promocja i kupując 2 śmietanki 30% z Pilosa, jedna wychodzi za 1,25zł. Kupiłam 40 sztuk , co się będę szczypać
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Dla zainteresowanych: w Lidlu jest promocja i kupując 2 śmietanki 30% z Pilosa, jedna wychodzi za 1,25zł. Kupiłam 40 sztuk , co się będę szczypać Ja też kupiłem, co prawda cztery. Wolę masło.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Mój mąż wypija codziennie 2 śmietanki na śniadanie, więc schodzi jej sporo
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Przyznam szczerze, że od dziecka nabiał był moją miłością. Kiedy otwierałam lodówkę i nie było w niej sera i mleka, to uważałam, że nie ma nic do jedzenia. Potem okazało się, że to nabiał najbardziej mi szkodzi. Ale być może to przypadek, nie wiem, nie znam się
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bez nabiału też da się żyć. W zasadzie tylko masła szkoda...
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Bez nabiału też da się żyć. W zasadzie tylko masła szkoda... Mi szkoda masła, śmietanki, twarogu oraz żółtych serów Czasami, żeby oszukać zmysły, zjadam kawałek sera wegańskiego albo tofu. Ale to nie to
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A mnie jest szkoda lata...
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Lepiej nie liczyć godzin ni lat (tak to jakoś leciało)
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
"Ciągle się uczę". Kupiłem na bazarku osełkę masła. Nie wiem 200-250g. Nie ważyłem. Kupiłem od miejscowego dziadka który sam je" rzeźbi ",mając stadko krówek (kilka). Z podpowiedzi i za namową tuziemców. Spróbowałem, i zeżarłem, łyżką, całe, na raz!!! Ciągle się uczę...że w sklepach sprzedają GÓWNO..
|
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
"Ciągle się uczę". Kupiłem na bazarku osełkę masła. Nie wiem 200-250g. Nie ważyłem. Kupiłem od miejscowego dziadka który sam je" rzeźbi ",mając stadko krówek (kilka). Z podpowiedzi i za namową tuziemców. Spróbowałem, i zeżarłem, łyżką, całe, na raz!!! Ciągle się uczę...że w sklepach sprzedają GÓWNO.. Taniej byłoby Cię odstroić, niż wyżywić.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Za uczciwie zarobione trochę "rozpusty" się należy. A ja wolę błogo w kichach zamiast nowych dadidasków.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Z okazji Dnia Dziecka ci się należało
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Oby prawda to była!!!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja nawet nie potrafię jajek w sklepie kupić, nuda. Lubię kupować inaczej, bo kontakt z osobą co kurkami lubi się zajmować sprawia mi również przyjemność. Tutaj poznałem sympatyczną panią, co ma swoje biuro ubezpieczeniowe. Właśnie w ubezpieczalni zawsze w środę kupuję jajka, i trwa to długo, bo lubi o kurach rozmawiać. Ostatnio dokupiła kurki i zrobiła im wintergarten. Jaja są jak klientom pokazuje zdjęcia z kurami, fajne reakcje ludzi można zaobserwować, pasjonatka.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Admin się mydli...jajca wczoraj czy przedwczoraj złożone w kurniku za chałupą mają taki smak żółteczek,że podniebienie idzie do nieba. Albo, nie jakieś " syndromy" ogłupiają.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Mnie, nie nie.
|