tomekp
Go
|
Zauważyłem, że na Forum panuje pełna konspiracja. Nie chodzi mi o to, żeby podawać dokładny adres czy nr telefonu, ale co złego jest w zamieszczeniu jakiegoś foto (nie foto kota czy psa), podania wieku czy nazwy miejscowości?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja (nie tylko ja) piszę skąd jestem, wklejam swoje zdjęcia. Ale każdy ma prawo do zachowania prywatności i nie ma przymusu ujawniania się. Taka "konspiracja" też ma swój urok. Ocenia się ludzi przynajmniej po tym co piszą a nie po ich wyglądzie. A zresztą sporo osób z nas spotkało się już w realu.
Ja nie widzę tutaj żadnego problemu - kto chce ujawnia się, a kto nie chce nie musi...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Skąd ta chęć do obnażania publicznego?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Kto ma ochotę ten wkleja - wolność jest
|
|
|
|
|
|
|
tomekp
Go
|
Skąd ta chęć do obnażania publicznego? Nie ma takiej checi. Podalem tylko miejscowosc, date urodzenia i foto. Wydaje mi sie ze tak łatwiej rozmawiac. Na niektórych forach to powszechna praktyka.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
"Siekierowy" pilnuje, aby nikomu się krzywda nie działa... Bo wolność jest.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Zauważyłem, że na Forum panuje pełna konspiracja. Nie chodzi mi o to, żeby podawać dokładny adres czy nr telefonu, ale co złego jest w zamieszczeniu jakiegoś foto (nie foto kota czy psa), podania wieku czy nazwy miejscowości?
Kompletnie nie ma w tym nic złego. To skromne forum.
|
|
|
|
|
|
|
tomekp
Go
|
Kompletnie nie ma w tym nic złego. To skromne forum. Macie racje, poprawiłem foto na takie na którym prawie nikt mnie nie rozpozna:).
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Kompletnie nie ma w tym nic złego. To skromne forum. Macie racje, poprawiłem foto na takie na którym prawie nikt mnie nie rozpozna:). I tak wydaje się wydaje się o wiele skromniej, chociaż daleko w tle ... nie wygląda mi to na krainę Bolka i Lolka. Ups ... pardonsik wydaje się nam o wiele skromniej.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A ciekawe kto mnie zidentyfikuje. Prawidłowe rozwiązania proszę podrzucać pocztą pantoflową.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
... owczarek górski. Ale pewności nie ma, bo malutkie...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
... owczarek górski....
Tak wygląda. Bardzo opiekuńcze psisko, nawet przygodnego ludzia poprowadzi. No to jeszcze jedno...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie tylko mądry ale i ładny pies. Fajne futro ma...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I zimą zdatny do noszenia beczułki z rumem...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Nie tylko mądry ale i ładny pies. Fajne futro ma... Prawdziwy z niego puchatek , gdziekolwiek teraz jest. I zimą zdatny do noszenia beczułki z rumem... No nie wiem czy by się zgodził tak zabeczkować bo to jakiś samopas, wędrowiec . W gęstym futrze kryły się namiary na automatyczną sekretarkę przezornego właściciela, mam nadzieję że właściciel skorzystał z nagranej informacji i odnalazł swoją zgubę.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A ciekawe kto mnie zidentyfikuje. Prawidłowe rozwiązania proszę podrzucać pocztą pantoflową. Rasa blada, nieopierzona- czytaj dziecko jeszcze. Sympatyk zabaw w podrzucanie ... poczty pantoflowej.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A ciekawe kto mnie zidentyfikuje.
"Psia krew" nie widać za dobrze To z tyłu, to nasze łąki?
|
|
|
|
|
|
|
|