RafałS
|
Co za smarkacz!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Tak właśnie jest! Gdy się doi same trunki pochodzenia zbożowego, a zapomina o rotacji. Chociażby trunków z potejtos'ów. Od razu śluzówki inaczej pracują.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
http://webranking.pl/2317/glukometry/Abbott, Roche, a może jakiś Bayer lub jeszcze coś innego? Tak się natknąłem i nasunęła mi się porada, tym razem dla Ministerstwa Zdrowia. Te firmy i ich produkty to absolutny przeżytek sprytnie konserwowany do dzisiaj. Nic tylko będą warować na straży przestarzałych technologii. Cały świat mają zdominowany tym swoim badziewiem. Jeżeli państwo chce dobrze dla pacjentów i przy tym oszczędzić, to powinno zaprzestać refundacji pasków do glukometrów. Ich producenci są na tyle prężni że poradzą sobie na rynku bez pomocy państw, z pożytkiem dla tychże i dla pacjentów.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale kogo tam interesuje dobro pacjentów?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Prędzej te oszczędności... które możnaby np. rozrabować jakoś.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ludzie mają chorować i przed emeryturą umierać! Tak jest patrio(idio)tycznie...
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Może przy żarliwej modlitwie i im Bóg pomoże i ześle bezdomnego, który podzieli się swoim majątkiem?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Trudno o lepszą modlitwy intencję.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Pane biden - Uwaga! podaję sposób na dalszą prezydenturę. Nie sprawdzałem dokładnie zapisów, ale może zrób se pan jak jest na Ukrainie z przeterminowanym już (nie)prezydentem Zelenskym. Mianowicie zrób se pan wojenkę stanową tuż przed wyborami. Zbrojeniówka, a może i sam $rockefeller wspomogą.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26686
|
A to można jeszcze CPK dołożyć jako "opiekuna"... Oni też chętnie dotację przytulą.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Dobrzy prawnicy ustalą zasady podziału dotacji, aby się zaraz na starcie nie pokłócili...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dobrzy prawnicy ustalą zasady podziału dotacji, aby się zaraz na starcie nie pokłócili... Bez dodruku się nie obędzie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|