administ
Go
|
Nie da się tego robić w domu, bo trzeba mieć specjalistyczny sprzęt.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A who is Heniu?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak nie znasz Henia - to żałuj!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
To masarz?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jak nie znasz Henia - to żałuj! Żałuję.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To masarz?
Nie, ale na słoninie i nie tylko, to się zna!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak nie znasz Henia - to żałuj! Żałuję. Ale wszystko do nadrobienia, będzie chyba w Słupcy.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A who is Heniu? Taki sympatyczny Chłopak, który prowadzi Stowarzyszenie Optymalnych w Ostrowcu Wielkopolskim...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak nie znasz Henia - to żałuj! Żałuję. Ale wszystko do nadrobienia, będzie chyba w Słupcy. Będzie na pewno...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A who is Heniu? Taki sympatyczny Chłopak, który prowadzi Stowarzyszenie Optymalnych w Ostrowcu Wielkopolskim... Dzięki za info
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jak nie znasz Henia - to żałuj! Żałuję. Ale wszystko do nadrobienia, będzie chyba w Słupcy. Zaczęłam z powrotem jazdy na Ukrainę i już tu się doszkolę w słoninie. Ostatecznie to narodowe dobro ukraińskie i jest tu restauracja sała i wszędzie są wizerunki świni.Sało jest przyrządzane na 25 sposobów.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Uuuuu! Na Ukrainie też słoninę potrafią robić!
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No i jak ktoś komuś życzy powodzenia to podarowuje mu świnię. A maskotką ukraińską na Euro był wielki knur.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kurcze, oberwie mi się za off topic...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Panie Danielu, czy pracuje Pan w Niemczech tak jak planował, czyli pomaga chorym nauczyć się DO?
Pracuję w Niemczech jako elektryk. Z tych planów nic nie wyszło, bo nikt nie był zaintesowany. Ciekawe, czy w Polsce zainteresowani na tak pomyślaną pomoc by się znaleźli? Niektórzy zatudniają instruktora do jogi, biegają do dietetyka (5 x wio), trenera do ćwiczeń silowych. Dochodzacych, ale jednak.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Kurcze, oberwie mi się za off topic... Ale przecież słonina podpada pod tenat!
|
|
|
|
|
|
|
|