|
adampio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Do końca obwodnicy i w lewo...
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale ja nie zaczęłam tego of-topa...
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
O. Serwis został zablokowany...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... Piję tylko zwykłą wodę źródlaną nic poza tym....
Chciałbyś napisać ile dziennie wypijasz w odniesieniu do ilości "żelastwa", które przerzucasz? Tzn.Ile wypijasz wody w ciągu dnia ( uwzględniając wysiłek treningowy)?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
O. Serwis został zablokowany...
Nie szkodzi.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
... Piję tylko zwykłą wodę źródlaną nic poza tym....
Chciałbyś napisać ile dziennie wypijasz w odniesieniu do ilości "żelastwa", które przerzucasz? Tzn.Ile wypijasz wody w ciągu dnia ( uwzględniając wysiłek treningowy)? Hmm, odpowiem w ten sposób: każdego dnia muszę pójść po nowe 5l wody.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
25 szklanek wody szacuneczek
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ja to po wodę w ogóle nie chodzę, sama do mnie przypływa.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ja to po wodę w ogóle nie chodzę, sama do mnie przypływa. Ja tylko po szampana się udaje do sklepu, Kinga Pienińska mnie podchodzi Reszta z kranu "wpada"
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
... Sporadycznie jakąś lekko gazowatą rozbutelkuję, ale nie tak żeby za nią specjalnie chadzać. Ma się te krany!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... Hmm, odpowiem w ten sposób: każdego dnia muszę pójść po nowe 5l wody.
Ile z tego przeznaczasz na higienę, a ile "do dzioba"? To pewne- ciężko pracujesz albo ...opój wodny z Ciebie. Rozumiem, że nie pijesz "na zapas", a jedynie wtedy, gdy odczuwasz taką potrzebę- pragmatycznie.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
... Hmm, odpowiem w ten sposób: każdego dnia muszę pójść po nowe 5l wody.
Ile z tego przeznaczasz na higienę, a ile "do dzioba"? To pewne- ciężko pracujesz albo ...opój wodny z Ciebie. Rozumiem, że nie pijesz "na zapas", a jedynie wtedy, gdy odczuwasz taką potrzebę- pragmatycznie. Co oczywiście niekoniecznie znaczy, że przynosząc drugie 5l, to tego pierwszego już nie ma. 5l wystarczy mi na 2 dni. Czasem skończy się w nocy, a czasem do rana starczy. Ale rano nie ma czasu wyjść po wodę... bo wolę nieco dłużej pospać.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Yyy... Nie, nie. Na 2 dni przecież nie... na przeszło dobę. Zwykle wychodząc wieczorem po wodę mam ją przez noc, dzień, noc i starczy, żeby się jeszcze napić po wstaniu z łóżka.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Yyy... Nie, nie. Na 2 dni przecież nie... na przeszło dobę. Zwykle wychodząc wieczorem po wodę mam ją przez noc, dzień, noc i starczy, żeby się jeszcze napić po wstaniu z łóżka.
Źle postawiłem pytanie, przepraszam. Poprawię się.
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Jedzenie mięsa, to nie to samo. Wymaga pewnych zabiegów przy przyrządzaniu go jak i też tworzy problemy przy przechowywaniu go. Wspomnę jeszcze o dodatkach np. przyprawy czy warzywa. Natomiast z jajkami jest inaczej, bo na krótką metę dobrze znoszą ekstremalne warunki. To samo dotyczy smalcu jak i cukru. Po za tym jest to ekstremalnie najtańsze jedzenie wysokokaloryczne. Przy tym bezpieczne gdy trzeba przebywać w złych warunkach sanitarnych.
|
|
|
|
|
|
|
|