Blackend
|
A to już ustaliliśmy, że najlepiej smalec.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale pewnie cieniutko smarować, bo ponoć tłuszcz też jest szkodliwy...
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Jak to jak? Żywienie medyczne.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
O tak żywienie medyczne ma przyszłość i zawsze "kolejne badania są konieczne"...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Ale z trzeciej strony, jakoś pacjenci w śpiączce na odżywianiu do-jelitowym, latami mają się dobrze, jakoś cukrzycy i otyłości nie dostają i czasami nawet w końcu się budzą, więc w sumie wszystko wiadomo. Jak ktoś chce się paść naukowo i kolorowo, a w śpiączce akurat nie jest, to wolna wola do samo-otumanienia razy zyski ze sprzedaży przeważają. Weź na przykład tłuszczy powiedz, że akumulator (wlutowany) z czasem podlega chemicznym zmianom prowadzącym do zwiększenia rezystancji wewnętrznej i żeby się ustrojstwo nie wieszało trzeba ograniczyć pobór prądu to piana na cały świat. A zwykły kierowca wie, że jak akumulator ma kilka lat to w silne mrozy już tyle razy nie zakręci i jakoś procesów o to nie ma. Smutne, że medialna techniczna/logiczna/medyczna świadomość społeczna dryfuje w kierunku fermy drobiowej, że jak się jednemu kurczakowi koszmar przyśni i obudzi się z wrzaskiem to reszta reaguje łańcuchowo do paniki i zadeptania włącznie.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A co w tym takiego smutnego? Przecie jak moje auto odpali, a sąsiada nie, to ile radości z samego rana.
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Najważniejsze jest, by auta lubić. Ja przykładowo nie lubię i mnie jeszcze żadne nie cieszyło czy zajmowało, a mialem ze trzy powszechnie uważane za fajne. Za to jak dostałem z laboratorium z Poznania grupę hodowlaną nornika burego, to z tydzień chodziłem podniecony jak dzieciak.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
nornik bury
A co to je?... a już wiem ... Sowa, lis, kuna, wydra europejska, tchórz, myszołów, żmija zygzakowata. ^^wiki^^
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja sie podniecam autem, jak obok siedzi gadająca sikorka .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie moja to bajka, ale nic nie mam "na przeciwko"... Niech sobie śnią, że są orłami...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ja sie podniecam autem, jak obok siedzi gadająca sikorka . Zaraz się człowiek zastanawia czy są siedzenia rozkładane.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
I czy klima działa
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
O tej porze, to raczej grzane fotele...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Jak dobry kierowca, to nawet bez grzanych foteli sprawi, że będzie gorąco
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Wiadomo. Bryka musi być wypasiona, i koniecznie gwiazda z przodu, żeby tej z boku nie ubliżyć
|
|
|
|
|
|
|
|