Blackend
Go
|
po prostu - dziewczyny, wiadomo, lubia miec caly arsenal pomocy wizualnych do ekspresji wlasnej osoby.
"Nic od kobiety człowiek nie wymaga - może być naga." Jan Sztaudynger
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Męska lista wymagań, względem kobiety jest bardzo krótka, w przeciwieństwie do listy kobiecych oczekiwań )
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
..."Nic od kobiety człowiek nie wymaga - może być naga." Jan Sztaudynger... Blackend, ja Ciebie bardzo prosze! Nie likwiduj tylko konta przypadkiem i wiecej takich fraszek czy innych igraszek! To przeciwwaga dla znacznej " nadwagi naszych Pan" (doslownie i w przenosni)!
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
"Nic od kobiety człowiek nie wymaga - może być naga." Jan Sztaudynger czyli: naturalnemu pieknu - TAK, grubokskornym koczkodanom z utytłanym licem i parowkowym skrytozercom - mowimy glosne i zdecydowne NIE
|
|
|
|
|
|
|
walwuch
Go
|
zgubiłem spójnik przeciwwstawny "ale", ale... no właśnie... dopiero teraz widzę że nie można edytować postów!
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
ale gdzie, ale jak? to musialo byc bardzo dawno temu, zanim jeszcze ten watek przezyl atak trollow :DD
|
|
|
|
|
|
|
Adam319
Go
|
(...) nie używaj tego "hehe" na początku wypowiedzi, bo świadczy to o tobie i automatycznie stawia cię w dyskusji internetowej na poziomie Tytusa de Zoo. (...) (...) grubokskornym koczkodanom z utytłanym licem (...)
To jeszcze trzeba naświetlić zależności pomiędzy * lipazą lipoproteinową, ** Tytusem de Zoo, *** i gruboskórnym koczkodanom z utytłanym licem a wtedy nastąpi ogólna jasność, można by rzec optymalny blask.
|
|
|
|
|
|
|
Adam319
Go
|
Może „gruboskórnymi koczkodanami z utytłanymi licami” byłoby bardziej gramatycznie, a „gruboskórnym koczkodanem z utytłanym licem” bardziej konsekwentnie, ale późna pora nie skłania do rymowania.
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
no prosze Adam, niewatpliwie masz racje, jestem pewna ze istnieje jakis glebszy sens czy zaleznosc, wszystko sie laczy i siem przenika, teoria strun czy jak. wlasnie mi mama przyslala linki z jutjuba na ten temat, ogladac, nie ogladac? jutro znowu dzien hardcorow, a wszyscy grzeczni chlopcy juz chrapia w najlepsze...
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
Może „gruboskórnymi koczkodanami z utytłanymi licami” byłoby bardziej gramatycznie, a „gruboskórnym koczkodanem z utytłanym licem” bardziej konsekwentnie, ale późna pora nie skł ania do rymow ania. za duzo wymagasz. zauwaz, ze i tak zadalam sobie trud i wyszukalam "ł" we wczesniejszym tekscie, a potem kliknac ctrl+c, a nastepnie jeszcze ctrl+v - pelne poswiecenie!! ale to wszystko po to, zeby uzyskac ten "optymalny blask"
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...jutro znowu dzien hardcorow...
Mnie najbardziej podoba sie " Tytus de Zoo" To jest mocne!
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
mi sie podoba A'Tomek - to oczywiste
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
To jeszcze trzeba naświetlić zależności pomiędzy * lipazą lipoproteinową, ** Tytusem de Zoo, *** i gruboskórnym koczkodanom z utytłanym licem a wtedy nastąpi ogólna jasność, można by rzec optymalny blask. No to na co czekacie? trzeba ilustrowany modlitewnik "miśka" otworzyć na stosownej stronie, a nie przyglądać mu się jak "baba obrazowi"... Zacytować, a ja chętnie wam przetłumaczę na zrozumiały polski. Albo nie, bo jeszcze mnie "guru", albo "rabbi" obwołają . Nie mogę tak ryzykować. Odwołuję darmową ofertę jako nieprzemyślaną. Radźcie sobie od teraz sami...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
teoria strun czy jak. wlasnie mi mama przyslala linki z jutjuba na ten temat, ogladac, nie ogladac? "hehe", "przy łopadającym wieku"... (cytując klasyków Internetu) na teorię strun i na biochemię szkoda czasu marnować przeciętnej osobie, tak jak przeciętnemu kierowcy szkoda głowy zawracać teorią "nitro", czy innych wynalazków pozwalających na spełnienie normy 5, zgodnej z wymogami prawa unijnego Co nie znaczy, że nie można z czystej ciekawości zajmować się różnymi aspektami prawa zachowania energii...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
adminie, jeszcze adam319 szuka słonia z rozczapierzonymi uszami Pewnie na avatar szuka
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
A niech sobie szuka. Chyba nie oczekuje, że mu w tym jeszcze pomogę?
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
A niech sobie szuka. Chyba nie oczekuje, że mu w tym jeszcze pomogę? Masz rację ja też mu nie pomogę.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Wracając do tycia i lipazy, to za darmochę zacytuję prof. Ruszczyca - wybitnego dietetyka!
cyt: "Ze względu na dużą zawartość skrobi ziemniaki są paszą wybitnie tuczącą. (o strawności 94% po uparowaniu - mój dopisek) Dlatego stanowią podstawę tuczu i wymagają niedużego dodatku pasz białkowych. Duże tuczniki zjadają dziennie do 10kg parowanych ziemniaków (...) Chcąc otrzymać tusze chudsze, należy ograniczyć ilość ziemniaków w dawce tucznkiów bekonowych do 3-5 kg." (zachowując dotychczasowy poziom białka w dawce pokarmowej - mój dopisek)
Nie widzę celowości wyjaśniania tego tekstu, a zaiteresowanych zagadnieniem odsyłam do książki "Jak nie chorować?", gdzie w przypadku ludzi, naukowo jest wyjaśnione to zagadnienie.
Literatura: prof. dr Zygmunt Ruszczyc, "Żywienie zwierząt i paszoznawstwo. Podręcznik dla studentów akademii rolniczych", wyd VI PWRiL W-wa 1985 s. 362
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
ale fajny ten "admin", i jaki tolerancyjny Na pamiątkę sobie zostawię!
|
|
|
|
|
|
|
|