Strony: 1 [2]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Nanotechnologia na talerzu (Przeczytany 19547 razy)
|
administ
Go
|
I bardzo dobrze, że stoją puste, bo drogo kupują, tanio sprzedają, bo na państwowym przekręt musi być między swymi, a tak tylko utrzymanie dyrekcji kosztuje!
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
http://www4.rp.pl/Unia-Europejska/310289874-Nowe-jedzenie-Europejczykow-pod-lepszym-nadzorem-Unii.htmlNasiona chia, flawonoidowy ekstrakt z lukrecji gładkiej czy koncentraty białkowe śruty rzepakowej – to tylko niektóre z przykładów tzw. nowej żywności, czyli produktów lub nowych składników żywności, które do tej pory nie były wykorzystywane w UE do spożycia przez ludzi. Chodzi o produkty nowe na rynku albo wywarzane nieznanymi dotąd metodami produkcji. Do nowej żywności zalicza się m.in. owady, nanomateriały, grzyby, glony czy barwniki spożywcze, a także produkty tradycyjne pochodzące spoza UE.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Blackend
|
Zdziecinniałe społeczeństwa potrzebują regulacji, bo widocznie własnego rozumu jeszcze nie mają.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
Strony: 1 [2]
|
|
|
|