Teresa Stachurska
Go
|
|
Keczup
« : 2012-09-10, 23:07:32 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale B:T:W ma słabe...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Jo
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A dlaczego nie ma OSTRZEŻENIA, że zawiera dodatek do żywności E-260? A jak każdy "wie" każdy dodatek "E" jest bardzo groźny dla zdrowia i życia, bo tak się przyjęło uważać!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
E tam... nie taki diabeł straszny...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Majonez też jest z dodatkiem E...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dziwne to jest, że ocet może działać tucząco. Słyszałam, że niektórzy pili ocet, żeby schudnąć...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie ma w tym nic dziwnego, trzeba tylko wiedzieć kto będzie tył, a kto będzie chudł pijąc ocet, ale o tym to Dr Kwaśniewski pisał już czterdzieści cztery lata temu, ale jak się Go nie czyta, to się nie wie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Oczywiście pozostaje jeszcze grupa, u której ocet nie będzie powodował ani chudnięcia, ani tycia, co nie przeszkadza w tym, że wyniki badań octowych, choć sprzeczne u różnych "badaczy" - są prawdziwe. Dla przypomnienia podam, że znaczony promieniotwórczo octan znajdowano w blaszce miażdżycowej w postaci cholesterolu szybciej niż znakowaną promieniotwórczo glukozę, a jeszcze szybciej aktywny octan, ale o tym szukać sobie w "Jak nie chorować?"
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie ma w tym nic dziwnego, trzeba tylko wiedzieć kto będzie tył, a kto będzie chudł pijąc ocet, ale o tym to Dr Kwaśniewski pisał już czterdzieści cztery lata temu, ale jak się Go nie czyta, to się nie wie. Wyrywkowo ciągle czytam i ciągle się uczę i ciągle dużo nie wiem...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ja też nie, ale wiem gdzie szukać i to mi wystarczy
|
|