forum.dr-kwasniewski.pl
Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.
2024-11-29, 08:27:22

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.
669821 wiadomości w 4061 wątkach; wysłane przez 34 użytkowników
Najnowszy użytkownik: root
* Strona główna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
+  forum.dr-kwasniewski.pl
|-+  Działy Forum
| |-+  Kuchnia Optymalna.
| | |-+  Keczup
« poprzedni następny »
Strony: 1 [2] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: Keczup  (Przeczytany 13326 razy)
administ
Gość


Email
Odp: Keczup
« Odpowiedz #20 : 2013-03-11, 12:20:07 »

Zapisane
renia
Hero Member
*****
Płeć: Kobieta
wiadomości: 72260


Odp: Keczup
« Odpowiedz #21 : 2013-03-11, 12:52:35 »

To nie jest taka prosta sprawa z tym chrzanem jak oni "chrzanią". Wiem doskonale, bo osobiście mĂłj mąż go nieraz robił... Cool Laughing Wszystkie okna pootwierane a i tak łzy lecą wszystkim...( na koszulę  Laughing) Palce łatwo sobie na tarce pociachać, bo trzeba silnie uciskać. Chrzan jest twardy. DuĹźo "zabawy" a trochę tylko go się na ogół zjada. Nie warta "skĂłrka wyprawki"...czy jakoś tak...
Zapisane

Strony: 1 [2] Do góry Drukuj 
« poprzedni następny »
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP forum.dr-kwasniewski.pl | Działające na SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.048 sekund z 20 zapytaniami.