Radzio
Gość
|
Pozostawie to bez komentrza, jesli pozwolisz. PotrzebowaĹem podpowiedzi, a nie komentarza. Ale trudno, walÄ wedĹug wĹasnego uznania. Panowie wojowali ze sobÄ
o kobiety, ale jeĹli traktujesz je jako "zarobek", to tylko siÄ wygĹupiĹem- znowu.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Widze, ze im wiecej sie wypowiadzasz tym wiecej sie wyglupiasz Jaki z tego wnoisek?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
MĹodoĹÄ panie, mĹodoĹÄ. Â
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
No to tak trzymaj,bo mlodosc ducha jest wazniejsza od wieku. Czlowiek jest taki stary na jakiegi sie czuje a nie na jakiego wyglada. Prawda?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kilo dwieĹcie, to na rok starczy... SÄ
pyszne, trochÄ smakujÄ
jak figi suszone...JuĹź 1/3 z nich rozdaĹam, tak, Ĺźe siÄ nie zmarnujÄ
...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
JeĹli bardzo sĹodkie w smaku to trzeba iloĹÄ wÄglowodanĂłw strawnych zwiÄkszyÄ do 80/100g suszu! Suszone owoce bardzo kondensujÄ
wÄglowodany w skĹadzie i trzeba uwaĹźaÄ!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
DziÄki. SÄ
baaardzo sĹodkie...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
... i trzeba uwaĹźaÄ! OK
|
|
|
|
|
|
|
wisienka
Gość
|
No to tak trzymaj,bo mlodosc ducha jest wazniejsza od wieku. Czlowiek jest taki stary na jakiegi sie czuje a nie na jakiego wyglada. Prawda? PRAWDA! A jakby co, to ja siÄ czujÄ na 18... ... no...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
To pewnie gĹupstwa Ci w gĹowie. Jeszcze.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
No to tak trzymaj,bo mlodosc ducha jest wazniejsza od wieku. Czlowiek jest taki stary na jakiegi sie czuje a nie na jakiego wyglada. Prawda? PRAWDA! A jakby co, to ja siÄ czujÄ na 18... ... no... No
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
Correct. Ĺo jejuÂ
|
|
|
|
|
|
|
kasara1991
Gość
|
No i zeby nie bylo off top, to powiem: stalo sie. Dostalam takiej wysypki, jakiej nigdy nie mialam. Plecy, rece, twarz. Nie swedzi, ale jestem czerwona i mam krosty.Jedyne co spozylam w ostatnich dniach, czego zazwyczaj nie jadam, to wlasnie orzeszki ziemne. Wiec albo tu jest winowajca, albo za duzo zjadlam kalafiora i marchewke na parze....
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
A moĹźe to po kÄ
pieli, a nie po jedzeniu? A moĹźe jakieĹ nowe mydeĹko byĹo w uĹźyciu? A moĹźe jeszcze zupeĹnie coĹ innego? Bo po orzechach ziemnych to raczej dostaje siÄ raka wÄ
troby albo nerek, a nie wysypki na skĂłrze...
|
|
|
|
|
|
|
kasara1991
Gość
|
1. Nie zmienialam mydla. 2. Nie uzywam tego samego mydla do ciala co do twarzy. 3. Coz innego? Aha, no tak, robilam przemeblowanie w pokoju, to napewno dlatego!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
O wĹaĹnie! Przy przemeblowaniu moĹźna siÄ alergenĂłw nawdychaÄ i po sprawie.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A tak ogolnie biorac to czlowiek zdrowy powinien miec alergie?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|