|
administ
Go
|
Ale tylko na surowo, bo obrobione termicznie, to traci te, no... Witaminy i enzymy!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czyli mamy się cofać w rozwoju...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Kilo dwieście, to na rok starczy...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kilo dwieście, to na rok starczy... Może dzieciaki będą też chciały...a jak nie to resztę wezmę do slepu... ale chyba w pudełku plastikowym w lodówce długo poleżą...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To jest zawiła sprawa i już nie chce mi się Tobie tłumaczyć...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Przypominam, że fruktoza w śródbłonku jelit zamieniana jest na glukozę, więc te wszystkie rewelacyjne teorie dawniej o sercu, a dziś o rzekomym "braku kontroli..." lancowana przez tzw. lovegarbowców są dla naiwniaków...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Właśnie...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Przypominam, że dziś jeszcze bezwiedza twierdzi, że od tłuszczu pokarmowego się tyje, a węglowodany są jedynym źródłem energii, dlatego tłuszczu jeść nie należy z wyjątkiem chudych ryb morskich, bo mają tłuszcze 3-6 łamaga.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Co za szczęście,że jeszcze jest sezon (końcówka) na węgierki ...
Wyjątkowo pyszne węgierki są w tym roku...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Przypominam, że dziś jeszcze bezwiedza twierdzi, że od tłuszczu pokarmowego się tyje, a węglowodany są jedynym źródłem energii, dlatego tłuszczu jeść nie należy z wyjątkiem chudych ryb morskich, bo mają tłuszcze 3-6 łamaga. Lepiej na te łamagi nie zwacać uwagi...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Przypominam, że dziś jeszcze bezwiedza twierdzi, że od tłuszczu pokarmowego się tyje, a węglowodany są jedynym źródłem energii, dlatego tłuszczu jeść nie należy z wyjątkiem chudych ryb morskich, bo mają tłuszcze 3-6 łamaga. Przypominam, że dziś jeszcze bezwiedza twierdzi, że od tłuszczu pokarmowego się tyje, a węglowodany są jedynym źródłem energii, dlatego tłuszczu jeść nie należy z wyjątkiem chudych ryb morskich, bo mają tłuszcze 3-6 łamaga. Lepiej na te łamagi nie zwacać uwagi... Ło jeju
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wyjątkowo pyszne węgierki są w tym roku... Potwierdzam i świetny dżem z nich wychodzi właśnie tego roku!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|