Gavroche
|
Gavro, robiles kiedys drabiny dzwonkiem? Jak to robic, 1 seria i 10 sekund a potem iloscpowtorzen w serii x10=odpoczynek pomiedzy? czy staly czas?
Kurczę, dla mnie drabiny to tylko z drążkiem się kojarzą. To zależy od ćwiczenia, dla wyciskania żołnierskiego robiłbym 1-3-5-7 itd., dla swingów oburącz 10-20-30-40 itd., przerwy na złapanie oddechu 10-20 sek.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Gavro, jak robisz tgu i konczysz powtorzenie kladac sie to odkladasz kettla czy zatrzymujesz sie z wyciagnieta reka i zaczynasz w gore od razu?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Gavro, jak robisz tgu i konczysz powtorzenie kladac sie to odkladasz kettla czy zatrzymujesz sie z wyciagnieta reka i zaczynasz w gore od razu?
Jak robię z lekkim odważnikiem to zaczynam następne powtórzenie od razu, a jak z ciężkim-odkładam, bo to jedyne powtórzenie na tę rękę
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No ale jak robisz kilka powtorzen to ogolnie tylko plecami do podlogi a reka w powietrzu zostaje i od razu start w gore? Tak pytam, bo nie wiem jak sobie maxa mierzyc, czy z odkladaniem czy bez
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
No ale jak robisz kilka powtorzen to ogolnie tylko plecami do podlogi a reka w powietrzu zostaje i od razu start w gore? Tak pytam, bo nie wiem jak sobie maxa mierzyc, czy z odkladaniem czy bez
Ja z maksów to egzaminu ostatnio nie zdałem Nie wiem, kurdę. Pytanie czy odstawienie odważnika znacznie zmieni wynik? Jak kończę powtórzenie, zostaję w pozycji górnej wyciskania leżąc i od razu rozpoczynam drugie, pozycja końcowa jest jednocześnie startową.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No szczerze mowiac cos tam to zmienia, bo odlozenie daje chwile wytchnienia, choc w pewnym sensie to chyba dzielenie wlosa na czworo, wiesz, hardstyle i te sprawy
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Jakoś nie mogłem spać od 6.00, to sieknąłem trening wytrzymałościowy. Wymach oburącz odważnikiem 32 kg. Minuta on, minuta off, bez liczenia powtórzeń. 20 minut mi zajęła całość.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kłopoty ze snem? Wymyśleć Ci jakąś fajną chorobę? He, he, he Wręcz przeciwnie, wysypiam się elegancko, tylko szybciej Zasnąłem ~23.00, dlatego mnie zerwało o 6.00. Podobno z wiekiem się skraca nie tylko telomer
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja tez ostatnio cos nie moge zasnac. Klade sie ok 22 ale jeszcze z godzine sie wierce, nie wiem czy to przez to przestawienie czasu ale wstaje mi sie tez gorzej
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ja tez ostatnio cos nie moge zasnac. Klade sie ok 22 ale jeszcze z godzine sie wierce, nie wiem czy to przez to przestawienie czasu ale wstaje mi sie tez gorzej
To nie kładź się o 22.00
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Mam zamiar wstawac o 5 jak sie ociepli, wiec te 7 godzin trza sie wyspac
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Mam zamiar wstawac o 5 jak sie ociepli, wiec te 7 godzin trza sie wyspac
Dla mnie też 7 jest szczęśliwą liczbą... Ale bez przesady, incydentalny brak snu nic złego nie robi.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Oczywiscie cieszylbym sie z krotszego snu ale takiego pelnego z uczuciem wyspania. Wczoraj jednak z ta 100 dalem do pieca, bo jeszcze 100 swingow dorzucilem i troche przysiadow z 2 kettlami (jakie to squaty?). dzisiaj chcialem sobie pomierzyc maxy cleanow i wioslowan ale lapska piekly i to mi glownie przeszkodzilo. no i jednak lapy czuje. moze mi rosna? zebym nie przesadzil z brakiem regeneracji
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
hehe Akurat wczoraj to zdarlem od ruskich, plus kilka filmow Wade'a (tego od skazanego na trening), Maxwella (300 spartan etc), Caculina i jeszcze jakiegos ale teraez nie pomne. Jak obejrze to ci opowiem
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
A, i Overcoming Gravity Stevena Low ale to ksiazka
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Oczywiscie cieszylbym sie z krotszego snu ale takiego pelnego z uczuciem wyspania. Wczoraj jednak z ta 100 dalem do pieca, bo jeszcze 100 swingow dorzucilem i troche przysiadow z 2 kettlami (jakie to squaty?). dzisiaj chcialem sobie pomierzyc maxy cleanow i wioslowan ale lapska piekly i to mi glownie przeszkodzilo. no i jednak lapy czuje. moze mi rosna? zebym nie przesadzil z brakiem regeneracji Chyba front squaty, jeśli trzymasz w pozycji końcowej cleana, na klatce. Jeśli zwisają w rękach, po bokach tułowia, to raczej ciąg jakiś. Weź dzień wolnego. Mi już dawno dłonie przywykły, ale dawniej jak bolały, to robiłem jednego dnia zarzuty i rwania(po tym bolały najbardziej), następnego wyciskania i TGU, kolejnego siady i wymachy, trzymając końcami palców, a jak jeszcze czułem, to brałem dzień wolnego. I dopiero powtórka kółeczka
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
hehe Akurat wczoraj to zdarlem od ruskich, plus kilka filmow Wade'a (tego od skazanego na trening), Maxwella (300 spartan etc), Caculina i jeszcze jakiegos ale teraez nie pomne. Jak obejrze to ci opowiem Aaaa, czyli to samo DVD? Myślałem, że książka i płyta...
|
|
|
|
|
|
|
|