Zyon
|
Ja dorwalem Building The Gymnastic Body The Science Of Gymnastic Strenght Training - Christpher Sommer
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Po tym nie rosnie , ja juz wyroslem z etapu checi rosniecia
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
no tak ale z takimi kobietami nie da sie pograc w szachy a gimnastyka nie szlifuje kalofyferka
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Facet, któremu rośnie ma zdecydowane powodzenie u wszystkich kobiet
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Skutek uboczny szybkiego wzrostu, ale coś za coś
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale w tym coś jest : But eventually you'd be running down the street tossing cans around and joking with your coworkers. How did this happen? You forced your body to adapt to the job at hand! If you can't' squat and lift heavy every day you're not overtrained, you're undertrained! Could a random person off the street come to the gym with you and do your exact workout? Probably not, because they're undertrained. Same goes with most lifters when compared to elite athletes. To jest tylko warunkowa prawda, dla bardzo doświadczonych siłaczy i to najlepiej ciężarowców... Nie każdy jest taki zdyscyplinowany, a już na pewno nie lifterzy z kilkuletnim stażem ledwie. W Stanach i Kanadzie ciężarowcy przeszli załamanie, próbując naśladować Bułgarów czy Turków. Tommy Kono wyraźnie zaleca dla większości śmiertelników 3-4 treningi w tygodniu. Niemniej częstsze treningi to większe postępy, jeśli się je przetrwa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
@Gavro a wiesz czemu J.Broz zalecaca częstsze przysiady a nie martwe ? On tam gada ze siady codziennie a martwe tylko kilka razy w roku chyba , chodziło o maxy zdaje sie...
btw używacie "ocieplaczy"na kolana ?
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
http://www.t-nation.com/readArticle.do?id=5374326 dzwonek 203lbs ostro...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
chill
Go
|
No to niezle .. tam kupowałeś ? Maxwell widzę też wypuścił jakieś "Joint Mobility" ...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
@Gavro a wiesz czemu J.Broz zalecaca częstsze przysiady a nie martwe ? On tam gada ze siady codziennie a martwe tylko kilka razy w roku chyba , chodziło o maxy zdaje sie...
btw używacie "ocieplaczy"na kolana ?
Mogę tylko przypuszczać, że siady mają duże przeniesienie ruchu na martwe, ruch bardzo podobny, a mniej wyczerpujący dla ciała i umysłu. Chodzi Ci o bandażowanie kolan? Ja nie, nie siadam więcej niż 225, nie mam potrzeby.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Cholera wie, 20 kcal na minutę to możliwe, ale przez godzinę?
|
|
|
|
|
|
|
|