Zyon
|
Wazne, ze laski pewnie na to leca
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Wazne, ze laski pewnie na to leca Wiadomo. Twardziel jest, olej wstrzykiwać w mięso i z takim stanem zapalnym chodzić?! Jak Bruce Lee
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No! Ma gość rację. Gudrii powinien to przeczytać i obejrzeć.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No fajne. Oni chyba kolkkami gimnastycznymi tez handluja
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Pan buk kulturystow nierychliwy ale sprawiedliwy, co sie odwlecze to nie uciecze Dzien beztreningowy sobie zaplanowalem a tu wieczorem do pomocy przy przeprowadzce mnie zawezwali. No polazlem, szafy, biurka i takie tam a na sam koniec wyzwanie w postaci starego pianina No, mowia tu bedzie zagwozdka, 4 chlopa sie przymierza a ja patrze a tu z tylu uchwyty sa, to wzialem z jednej strony i mam zamiar dzwigac. Nie ruszaj mowia ale dzwiglem i mowie dzwigajta hehe, Zrobilem martwy podnioslem a potem spacer farmera 20 metrow hehe a z drugiej 3 chlopa sapalo i wzdychalo Ciotka oczy wybaluszyla i mowi, nie wiedzialem, zes tay taki silny, nie wygladasz
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Pan buk kulturystow nierychliwy ale sprawiedliwy, co sie odwlecze to nie uciecze Dzien beztreningowy sobie zaplanowalem a tu wieczorem do pomocy przy przeprowadzce mnie zawezwali. No polazlem, szafy, biurka i takie tam a na sam koniec wyzwanie w postaci starego pianina No, mowia tu bedzie zagwozdka, 4 chlopa sie przymierza a ja patrze a tu z tylu uchwyty sa, to wzialem z jednej strony i mam zamiar dzwigac. Nie ruszaj mowia ale dzwiglem i mowie dzwigajta hehe, Zrobilem martwy podnioslem a potem spacer farmera 20 metrow hehe a z drugiej 3 chlopa sapalo i wzdychalo Ciotka oczy wybaluszyla i mowi, nie wiedzialem, zes tay taki silny, nie wygladasz Ot, siła funkcjonalna. I umiejętność podejścia do bryły z odpowiedniej strony Swoją drogą praca ze dwa razy w tygodniu w firmie przeprowadzkowej, super!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No, widzialem, jak koles pisal, ze jak dorabial jako listonosz gdzies w zakopanem to mial najwieksze progresy
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
No, widzialem, jak koles pisal, ze jak dorabial jako listonosz gdzies w zakopanem to mial najwieksze progresy Jak marsze z kamizelką
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
A długo tak? Oczy nie wypadną?
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
O to już niektórzy video piłuja , niezle , na prawde fajnie robi .. działam tak juz z kilka miesięcy , dodaje jeszcze rozciąganie moich gruszkowatych przywodzicieli , odwodzicieli i jest git .... Więcej mi nie trza ...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No brzuch dziwny jak u kosmitki
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
No brzuch dziwny jak u kosmitki
żeś się uczepił
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A może ona w ciąży jest?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ma taki brzuch, bo wyłączyła proste brzucha. Lubię takie umięśnione kobiety, ale raczej po sezonie, jak podpłyną wodą i złapią tłuszczyku. Była taka małolata od crossfitu, coś w tę mańkę.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ma taki brzuch, bo wyłączyła proste brzucha.
Martwego nie robiła..... ?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
A może ona w ciąży jest? Małego Alienka nosi w sobie Takiego tyci,tyci