Autor
|
Wtek: Kulturysta optymalny a "złota proporcja" cz. I (Przeczytany 2344301 razy)
|
Gavroche
|
Młody jest, nic mu nie będzie jak się w porę ogarnie. Tylko za tą forsę, można by tyle książek i karnetów na siłownię kupić, że hej! Jak ma cykl na 60 tygodni to za te kase moglby sobie zbudowac mala silownie No, skubany, a rok ma 52 tygodnie Tyle czasu na bombie, tak dla jaj, lubię go
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Młody jest, nic mu nie będzie jak się w porę ogarnie. Tylko za tą forsę, można by tyle książek i karnetów na siłownię kupić, że hej! Jak ma cykl na 60 tygodni to za te kase moglby sobie zbudowac mala silownie No, skubany, a rok ma 52 tygodnie Tyle czasu na bombie, tak dla jaj, lubię go Hardcorowy Koksu to Pikuś przy nim,Pan Pikuś Wątrobo daj żyć i pozwól umrzeć
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Więcej jesz tylko wtedy, gdy sobie na to pozwalasz, a jak nie? Nie wszyscy myślą długofalowo i dbają o zdrowie psychiczne i fizyczne.
Kiedy jem więcej? Wtedy gdy potrzebuję (więcej się ruszam). A co w przypadku,gdy jem mniej lub jem na "0" (więcej się ruszając) .W takiej sytuacji się "głodzę"?! Dokladnie, niby to samo a nie to samo. Niby jest ta roznica ale jedna jest bardziej naturalna a druga sztuczna. Dlatego tak ciezko wybic z glowy ludziom ten deficyt. Zjedz zeby sie najesc to i ochota na fikanie koziolkow nadejdzie, zjesz za malo apatia, ssanie i ciagle myslenie o jedzeniu, a to nie sprzyja aktywnosci.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Młody jest, nic mu nie będzie jak się w porę ogarnie. Tylko za tą forsę, można by tyle książek i karnetów na siłownię kupić, że hej! Jak ma cykl na 60 tygodni to za te kase moglby sobie zbudowac mala silownie No, skubany, a rok ma 52 tygodnie Tyle czasu na bombie, tak dla jaj, lubię go Hardcorowy Koksu to Pikuś przy nim,Pan Pikuś Wątrobo daj żyć i pozwól umrzeć Pozegrnanie z..... a, za duzo pisania
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Więcej jesz tylko wtedy, gdy sobie na to pozwalasz, a jak nie? Nie wszyscy myślą długofalowo i dbają o zdrowie psychiczne i fizyczne.
Kiedy jem więcej? Wtedy gdy potrzebuję (więcej się ruszam). A co w przypadku,gdy jem mniej lub jem na "0" (więcej się ruszając) .W takiej sytuacji się "głodzę"?! Dokladnie, niby to samo a nie to samo. Niby jest ta roznica ale jedna jest bardziej naturalna a druga sztuczna. Dlatego tak ciezko wybic z glowy ludziom ten deficyt. Zjedz zeby sie najesc to i ochota na fikanie koziolkow nadejdzie, zjesz za malo apatia, ssanie i ciagle myslenie o jedzeniu, a to nie sprzyja aktywnosci. Nie bierzesz pod uwagę uruchomienia zapasów. Raz nie jadłem przez 49 dni i czułem się dobrze. Oczywiście rozkład GSO ma wpływ na szybkość i intensywność owego uruchomienia, oraz na ogólne proporcje powstałej mieszanki...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No wlasnie. Deficyt to robi moj kolega jedzac na sniadanie 150ml jogobella +kiwi albo jablko.
Ja teraz robie ten drugi nad-ficyt. Przyszedlem z pracy, walnalem powerful bulletproof coffee, zjadlem smazony boczek i jak mnie nie wzielo na brykanie, zrobilem trifecte, troche pompek na kolkach, teraz wejscia silowe probuje hehe. Jaki tam deficyt, jakie odchudzanie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
No wlasnie. Deficyt to robi moj kolega jedzac na sniadanie 150ml jogobella +kiwi albo jablko.
Ja teraz robie ten drugi nad-ficyt. Przyszedlem z pracy, walnalem powerful bulletproof coffee, zjadlem smazony boczek i jak mnie nie wzielo na brykanie, zrobilem trifecte, troche pompek na kolkach, teraz wejscia silowe probuje hehe. Jaki tam deficyt, jakie odchudzanie
Nie obraź się, takie skojarzenie tylko Jak podaję moim psiakom posiłek z mięsa i kości, to zaraz po posiłku figlują i bawią się ze sobą, zaczepiają nas z błyskiem w oku i roześmianym pyskiem, a jak dostają suchą karmę(utrzymujemy tolerancję na paszki w razie W)to walą się na posłania i kima
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No toc to Mariusz powiedzial przeca Nie tylko deficyk ale i sklad gso Ale zly sklad i deficyt nie pomoga
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
No toc to Mariusz powiedzial przeca Nie tylko deficyk ale i sklad gso Ale zly sklad i deficyt nie pomoga No nie gadaj! Nie jeden tak schudł. Na jak długo i jakim kosztem to inna sprawa...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No moj kolega schudl, teraz idzie z powrotem, juz to widze. Ale w miedzyczasie tak go oslabilo, ze po 5 piwach odstawial takie mecyje, ze wstyd mowic. Widac wieksze szkody to robi w organizmie.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
No moj kolega schudl, teraz idzie z powrotem, juz to widze. Ale w miedzyczasie tak go oslabilo, ze po 5 piwach odstawial takie mecyje, ze wstyd mowic. Widac wieksze szkody to robi w organizmie.
Jasne, bo to głodzenie jest. Dawniej jak było cienko z jedzeniem, to ludzie instynktownie kierowali się gęstością odżywczą pokarmu. Może i jadło się co kilka dni, ale to było treściwe, bo inaczej by pomarli. A teraz nie dość, że rafinowane przetwory, to jeszcze w śmiesznych ilościach, bo o liściach już nie wspomnę
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No ale to jest wlasnie to co sie ostatnio przewija w rozmowach naszych - on jedzie z planu dyplomowanego, oficjalnego dietetyka przyjmujacego w przychodni. Wiec nie moze sie glodzic, bo oficjalna dietetyka nie glodzi a robi deficyt. Glodzenie jest nienaukowe, wiec dorosly facet cirka about 85 kilo i 180 wzrostu je na sniadanie 150ml jogobella i owoc.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
No ale to jest wlasnie to co sie ostatnio przewija w rozmowach naszych - on jedzie z planu dyplomowanego, oficjalnego dietetyka przyjmujacego w przychodni. Wiec nie moze sie glodzic, bo oficjalna dietetyka nie glodzi a robi deficyt. Glodzenie jest nienaukowe, wiec dorosly facet cirka about 85 kilo i 180 wzrostu je na sniadanie 150ml jogobella i owoc.
Ok, ok, a nie uważasz, że standardowe, jeśli takie istnieje, ŻO jest mniej kaloryczne od klasycznego koryta? Nie żebym liczył, ale takie mam wrażenie.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Właśnie więc może coś jest w tym stwierdzeniu tam, wyżej. Co wlepiałeś.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ale to nie deficyt, to sytosc przeca
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
No , ale tak bez zabaweczek -PH -SAA -insuliny da się tak wyglądać? Nie wiem, czy dobrze przetłumaczył translator,ale "młody Kwaśniewski" twierdzi chyba inaczej Using a bunch of words nobody understands and trying to explain to yourself or others every detail of the Krebs cycle has very little effect on your progress Cykl Krebsa to klucz, to klucz do miażdżycy,syndromu X itp
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No , ale tak bez zabaweczek -PH -SAA -insuliny da się tak wyglądać? Nie wiem, czy dobrze przetłumaczył translator,ale "młody Kwaśniewski" twierdzi chyba inaczej Using a bunch of words nobody understands and trying to explain to yourself or others every detail of the Krebs cycle has very little effect on your progress Cykl Krebsa to klucz, to klucz do miażdżycy,syndromu X itp Mogę się mylić, ale jako niezwykle bystry obserwator(k....jak brzytwa)śmiem twierdzić, że wszystko co powoduje "bulk up" jednocześnie potencjalnie skraca czas pobytu na tej planecie w zwyczajowej formie
|
|
|
|
|
|
|
|
|