|
Zyon
|
No, dla mnie śmieszne ciężary, ale ja nie zrobię tylu pompek na poręczach co Ty Teraz to nie wiem ile bym zrobil nawet, chyba mi to pospadalo jak zaczalem bardziej silowke robic. Dopiero posilek potreningowy i dopiero drugi w ogole po tych lodeczkach z 3 rodzajami bialka i 2 rodzajami weglodowdawanawadnow Boczek smazony i cebulka, cebulka
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Te suwaki podlogowe fajny patent, zrobie sobie takie. Te pikesy z 5:09 tez robie, super rzecz, daje popalic
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Szacun Zyon ... E no co ty, przeciez to zaden wyczyn jest. Teraz te trxy tanie, jak nie masz kolek to na trxach to sie robi elegancko. Juz wczesniej wklejalem gdzies film z tym cwiczeniem, jest bardzo fajne, opczaj http://www.youtube.com/watch?v=6yBR92lbVng
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
WoW Ciekawe ile białka jada? Więcej niż 20%? Jak tak, to taka dieta ala z Mcdonaldsa,esy floresy cztery , czy tam Mauro z Komodo 30-45%B:50-maksymalnie 60%T i minimalnie węglowodanów reszta pochodzi z białka
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zyon jakie ćwiczenia polecasz na brzuch? Ale takie żeby pracował zgodnie ze swoim przeznaczeniem(stabilizacja tułowia). Ja w czołówce widzę różne rodzaje ciągów(martwy, rwania, zarzuty), TGU i Full-contact twist.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jak tyle wymieniles w czolowce to trudno dodac wiecej?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Jak tyle wymieniles w czolowce to trudno dodac wiecej? A Twoja czołówka?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
O, właśnie, walizkowy martwy ciąg! Unoszenie w zwisie świetne, ale te wycieraczki wyglądają groźnie
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
daja po kosciqach rownie mocno jak wygladaja groznie, jezeli sa wykonywane prawidlowo no i mostek bym dodal, choc pewnie mozna sie zdziwic. ale swoje zdanie na ten temat mam. oczywiscie jako stabilizacja calej obreczy a nie tylko pucowanie 6-paka jak niektorzy pojmuja brzuch
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
daja po kosciqach rownie mocno jak wygladaja groznie, jezeli sa wykonywane prawidlowo no i mostek bym dodal, choc pewnie mozna sie zdziwic. ale swoje zdanie na ten temat mam. oczywiscie jako stabilizacja calej obreczy a nie tylko pucowanie 6-paka jak niektorzy pojmuja brzuch Funkcją mięśni brzucha jest usztywnienie korpusu, przez wzrost ciśnienia, w celu transferu siły z nóg, pośladków i bioder. Zbliżanie mostka do miednicy, to mało ważna funkcja, z której zrobiono religię Poza tym "sześciopak" to bzdura, każdy atlas anatomi pokaże osiem głów mięśnia prostego brzucha
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie, no ja mowie o zwyklych mostkach, zadnych tam spinach czy sklonach.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Nie, no ja mowie o zwyklych mostkach, zadnych tam spinach czy sklonach. Wiem, wiem, brzuch w mostkach pracuje tak samo, jak dwugłowy uda w martwym na prostych nogach. Tylko skąd jakiemuś gamoniowi wziął się sześciopak? Pewnie browki lubił
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Zrobilem dzisiaj mala opbjetosc, po 2 powtorzenia rozgrzewkowych co 10 a potem 3x3. troch emi sie samo rwalo zeby dalej podzwigac ale ze stoickim spokojem zaparzylem sobie kawe i przeczekalem. oczywiscie wczesniej sie skatowalem wejsciami na kolka, wznosami z obciazeniem i ab/wheel
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Zrobilem dzisiaj mala opbjetosc, po 2 powtorzenia rozgrzewkowych co 10 a potem 3x3. troch emi sie samo rwalo zeby dalej podzwigac ale ze stoickim spokojem zaparzylem sobie kawe i przeczekalem. oczywiscie wczesniej sie skatowalem wejsciami na kolka, wznosami z obciazeniem i ab/wheel
Ciąg, znaczy?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ciąg, znaczy?
A może to cug...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ciąg, znaczy? Ano ciag znaczy.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|