renia
|
...skomplikowana... skupić się na niczym... taka medytacja...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...trudno skupić się na niczym miało być... Ale tutaj ćwiczą, już uciekam...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja z kolei nic nie podpowiem, bo na niczym sie nie znam. Od biochemii jest admin, od ciezarow gavro a od duchowosci Dario. Ja od niczego Właśnie od tego Taki Krolik niczego
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
anakin
Go
|
Panowie chciałbym nad sobą popracować (nad siła funkcjonalną i wydolnością) za pomocą głównie sztangi (martwy,przysiady,zarzut etc),drążek, pompki na poręczach. Trening 2x w tyg na siłce,2-3x bieganie i domowe machanie hantlami Poziom na sztandze beginer . Sugestie,podpowiedzi w formie artykułów ,filmików mile widziane. Z góry dziękuję. http://www.menshealth.pl/forum/index.php?/topic/8782-pierwsze-treningi-jak-zacząć/?p=1045201325 Doprecyzuję tylko, że A1, B1 i C1 robisz przez pierwsze 3 tygodnie (9 sesji trenigowych). Następnie przechodzisz na A2, B2 i C2 - ten zestaw też robisz przez 3 tygodnie (9 sesji), i w końcu przechodzisz na A3, B3, i C3 - też 9 sesji. Po tym czasie dokładasz obciążenia i na nowo lecisz z zestawem 1. Mnie ten trening bardzo służy. Pamiętaj tylko, aby ciężar na sztandze/sztangielkach był zawsze odpowiednio duży - na 6-8 powtórzeń maksymalnie.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
anakin
Go
|
[Choć z pompkami i podciągnięciami możesz lekko oszukiwać i robić o kilka więcej - sam tak robię ]
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dzisiaj swingi, tgu i 2c&j. Chcialem sie zmiescic w godzinie ale ciezko.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ja lecę na siłownię. Ciężarówka się już robi, więc fajnie
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Oooo zrozumiałam co Zyon robił. - Wymach - Turkish get up - Clean & jerk Nicht wahr?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
jes okej sclislej to double clean & jerk ale w sumie to szczegol
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzisiaj poszło: Podrzut na unik, 6x2; 90-140 kg, Martwy ciąg, 10x2; 180-295 kg, Wyciskanie żołnierskie, 10x2; 80-160 kg. Jeszcze 5-6 tygodni i sprawdzian
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Nie mam słów na te żołnierskie 160 kg .. jakis mutant x-man z Ciebie ... Podrzut na unik ? jak to po angielskiemu idzie co by na YT poszperac ? Fajnie że dajesz teraz te kg ... Ciekawe jakie rekordziki za 1,5 miecha ..
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No. Wszyscy weganie tylko tony proszku wsuwaja, a przedtem naklejaja naklejki "vege protein power"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Nie mam słów na te żołnierskie 160 kg .. jakis mutant x-man z Ciebie ... Podrzut na unik ? jak to po angielskiemu idzie co by na YT poszperac ? Fajnie że dajesz teraz te kg ... Ciekawe jakie rekordziki za 1,5 miecha .. Unik to praca nóg przy drugim takcie podrzutu. Większość zwykle robi na nożyce, ale za sobą miałem ławeczkę Nie wiem jak to po angielsku, po polsku nie ma? Przy mojej wadze nie są to znowu takie wielkie ciężary. Będę celował w DL-325 kg i Military-177,5 kg... i pewno się uda Nie wymagam dużo, do ciągu 5 kg rocznie, a do wyciskania 2,5 kg, sam powiedz?
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Ta właśnie czytam , i widze reklamy witamina B12 masakra i do tego niski tłuszcz i same super duper foods jagódki acai i inne popierdółki ... Gościu robi niby od po każdym treningu od pon do piatku 15 min cardio i w sobotę 8x 100 m sprint ...
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Będę celował w DL-325 kg i Military-177,5 kg... i pewno się uda Laughing Powiem tylko tyle że jak tak dalej pójdzie to sie zniechęcę doprzekraczania we wszystkich swoich bojach 100 kg Nie no tak na poważnie to całkiem ok taki progres . Co rok ? Extra
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
|
|