|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Prawda i nieprawda. Samo spalenie tkanki tłuszczowej odsłoni może proste brzucha...ale trzeba je tam mieć Spójrzcie na maratończyków, papierowa skórka, ale kaloryfera ni ma Przysiady, TGU czy ciągi dają mocarny brzuch, ale niekoniecznie wyglądający pociągająco na plaży... Ja mam to w nosie, ale jak komu zależy to trzeba dorzucić po kilka serii na przydanie tym mięśniom masy: -unoszenie nóg w zwisie -skłony z żelazem na klacie (trzeba umieć je robić, najlepiej zacząć od skłonów Jandy) -skłon boczny z hantlą Ten kolo z artykułu ma fajny brzuch, ale brzuśce mięśni płaskie, a nie wypukłe
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No, takiego wolę Ale taka dojrzałość przychodzi z czasem.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Zapomniał wół jak cielęcię buł.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zapomniał wół jak cielęcię buł. Nie, no mam zdjęcia
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
"Nasi" idą w dobrym kierunku The Effects of a Ketogenic Diet on Exercise Physical Performance in Off-Road Cyclists Adam Zajac 1, Stanisław Poprzecki 2, Adam Maszczyk 1,*, Miłosz Małgorzata Michalczyk 3 and Grzegorz Zydek 3 www.mdpi.com/2072-6643/6/7/2493/xmlale chyba nie umio skomponować diety z masła, śmietany, min 10 żółtek (im więcej tym lepiej) ,szpiku kostnego, mięsa wieprzowego,twarogu i serów wraz z wywarami mięsno kostnymi. Podczas przebudowy nie nadwyręża się organizmu wysiłkiem fizycznym+zjada się 0,5gWw/kg ,aby adaptacja nastąpiła jak najszybciej. Jednak kierunek obrany przez Polisch Science należy uznać za rokujący na przyszłość Może gdyby podpowiedzieć kilka spostrzeżeń (wypisać/zebrać) od zaadoptowanych tłuszczaków i podesłać szanownemu gronu z Katowic,urodziło by się coś ciekawego?? Tu mogą wykazać sie Ci, co tak krzyczą,że wiedzę trzeba rozpowszechniać avanti Może Lewandowski więcej bramek będzie strzelał w reprezentacji ....
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale oni muszą być oryginalni, a nie zaś lansować tego Kwaśniewskiego!
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
w kawiarence mozna zalozyc temat dla beginers w sporcie i wpisywac swoje spostrzezenia , uwagi. Nastepnie ktos ladnie zredagije i podeslemy je Pani z Warszawy oraz do Katowic? Sa chetni ?
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
ja mogę, ale u mnie to jest tak: trzy-sześć miesięcy orki, potem dwa tygodnie choroby - znaczy chyba regeneracji...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
w kawiarence mozna zalozyc temat dla beginers w sporcie i wpisywac swoje spostrzezenia , uwagi. Nastepnie ktos ladnie zredagije i podeslemy je Pani z Warszawy oraz do Katowic? Sa chetni ? Oczywiście, beginersom proponuję samodzielnie wypełniać rubryki- np. Zofijeczka tak robi i sobie to chwali, a i dla obu nauk najlepiej będzie jak się nieco przewietrzą, ... a po uzyskaniu mety jakiego ultramaratonu w czymkolwiek, synapsy się namnożą, będzie można łatwiej pomyśleć o własnym zdrowiu. A własne zdrowie nie jest po to, aby go szargać bez wyraźnego powodu- dość ofiar sportu. O! Co chcesz wykazać, że mój Przyjaciel ma rację? Ma! To w zupełności wystarczy, a jeśli kto nie wierzy, to "viola"- samodzielnie. A! Przypomniało mi się. Gdzie się Towarzystwo rozlazło, gdy Pierwszą Lepszą Szkołę dla Nauki zaproponowałem ... !? Samodzielność- to cecha wraz z michą nabyta, czy jednak wrodzona?!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
w kawiarence mozna zalozyc temat dla beginers w sporcie i wpisywac swoje spostrzezenia , uwagi. Nastepnie ktos ladnie zredagije i podeslemy je Pani z Warszawy oraz do Katowic? Sa chetni ? ja chetnie, tylko wiesz, jest jeden problem......
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
w kawiarence mozna zalozyc temat dla beginers w sporcie i wpisywac swoje spostrzezenia , uwagi. Nastepnie ktos ladnie zredagije i podeslemy je Pani z Warszawy oraz do Katowic? Sa chetni ? ja chetnie, tylko wiesz, jest jeden problem...... Zyon się na niczym nie zna?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
no wlacha
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A kiedy się ożeni? Może nie chce w ogóle?
|
|
|
|
|
|
|
|
|