Jazzman
Go
|
Fajny worek. Ciekawe ile by kosztowało zrobienie samemu
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Tylko co oznacza ta genetyka? Może silną wolę, zacięcie, systematyczną cierpliwość? Mam slaba genetyke w takim razie
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Osobiście nie przepadam, bo uważam, że typowy dla bulgarian bag ruch, skłon ze skrętem, jest kontuzjogenny. Gdyby jednak ograniczyć się do zarzutów, siadów, wyciskań, wiosłowań i martwego, to bardzo dobry sprzęt
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tylko co oznacza ta genetyka? Może silną wolę, zacięcie, systematyczną cierpliwość? Mam slaba genetyke w takim razie Lub bardzo dobrą. Bo mimo opieszałości treningowej, masz zadek jak Apollo
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
ulala, wymieniacie sie fotami?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
ulala, wymieniacie sie fotami? Tylko kradzionymi z netu
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kolega, którego prowadzę, ten weganin, napisał mi wczoraj maila, że przez trzy miesiące współpracy, poprawił wynik na ławce o 20 kg, a w przysiadzie o 45! A jedyne zmiany jakie wprowadziliśmy, to zmniejszenie ilości ćwiczeń, zmniejszenie ilości powtórzeń, a zwiększenie ciężarów, ilości serii, sesji w tygodniu i długości przerw Zbudował też siedem kilo nowych mięśni (na maśle orzechowym! ) i zszedł, ale tylko leciutko z tkanki tłuszczowej Niestety, takie zmiany są raczej skokową reakcją na nowe bodźce i nie trwają długo, przynajmniej w takim natężeniu. Teraz mam dwa tygodnie jego urlopu na wymóżdżenie czegoś spektakularnego na jesień
|
|
|
|
|
|
|
Deoxys
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Udziec z dzika.
|
|
|
|
|
|
|
Deoxys
Go
|
Dzików sie nie depiluje
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Racja... tylko te z brodą się depilują...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Buty faktycznie najlepsze, kopyto też zdrowe, Smołow działa, co?
|
|
|
|
|
|
|
Deoxys
Go
|
Działa, ale nie mało krwi przelałem uff
|
|
|
|
|
|
|
Deoxys
Go
|
Zastanawiam sie nad tym czy nie zrobić jeden za drugim smołowem z 2-3 tygodniowa przerwa. Dobry pomysł?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zastanawiam sie nad tym czy nie zrobić jeden za drugim smołowem z 2-3 tygodniowa przerwa. Dobry pomysł?
Jasne. Znam takich, co po 5-6 cykli lecieli
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
|