Autor
|
Wtek: Kulturysta optymalny a "złota proporcja" cz. I (Przeczytany 2384195 razy)
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Niech sobie je i w moja miske nie#$%%& zaglada dla dobra zwierzat Ech, nie "pacz", Twoja micha ma klauzulę nietykalności- Tyś Silnoręki mój, znaczy ja podbierał z niej nie będę, też dla dobra zwierząt. Trawożercy bezmyślnie wyjadają zwierzętom pokarm, a żrą więcej niż one i na ogół bez przerwy.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Szkoda czasu na te bzdury.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Szkoda czasu na te bzdury. Nieprawda, świnina może podrożeć
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Szkoda czasu na te bzdury. Niezłe. +1
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Szkoda czasu na te bzdury. Nieprawda, świnina może podrożeć Od jakiegos czasu mam wrazenie, ze wiekszosc tego typu portali goni w pietke i publikuje takie bzdurne arty zeby podtrzymac zainteresowanie. Bo im bardziej skolowany czytelnik tym bardziej wierny
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Szkoda czasu na te bzdury. Nieprawda, świnina może podrożeć Od jakiegos czasu mam wrazenie, ze wiekszosc tego typu portali goni w pietke i publikuje takie bzdurne arty zeby podtrzymac zainteresowanie. Bo im bardziej skolowany czytelnik tym bardziej wierny Też tak uważam, bo ileż można jeść kurzy cycek z ryżem i popijać serwatką? Ale wzrost zainteresowania jajkami, masłem i wieprzowiną jest dla nas niebezpieczny Może rozpuścimy ploty o kolejnych wieloletnich optymalnych, którzy pomarli na miażdżycę? Szefuuuu, ale mnie zdeprawowałeś!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Oni pisza o tych jajkach, maslach i maslach ale tez pisza o platkach, ryzowych krazkach i innych sniadaniowych wynalazkach. No i oczywiscie obowiazkowo o posilkach przed, w, i potraningowych wiec tak naprawde tam nie ma duzo miejsca na te jaja, maslo czy smietane Niedawno widziialem jak jakis trenerek kulturystyki przekonywal, ze trzeba jesc chleb zeby miec "zroznicowane zrodla weglowodanow"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
grenis
Go
|
Dacie rade kobiecie? Pomijając sylwetkę to Ellis ma po prostu dobrą kondycję. Niech ktoś młodszy o połowę spróbuje przejść taki dystans z takim obciążeniem o jakim pisze. Mam takie ciężarki na nadgarstki i kostki. Te na nadgarstki mają po 2,5 kg a te na kostki 3,5 kg. Chodziłem z takim ciężarem najpierw 5 potem 8 km. To bardzo duży wysiłek chociaż ciężar niewielki. Raz uparłem się że przejdę 16 km. Kiedy dotarłem do końca trasy to język wisiał mi tak że mógłbym go sobie przydepnąć.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Przeciez pisze " Chodziłem", "mógłbym", mysle, ze to Ryszard A a nie Ryszarda
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
P...doli jak zwykle, nasz Grzesio
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Znaczy, ze to niby Grzesio? Nie sadze, JW by go od razu zbanowal
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Znaczy, ze to niby Grzesio? Nie sadze, JW by go od razu zbanowal
Bez wątpienia to Grzesio. A JW go trzyma, bo bez niego tylko kurz i żal...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Mysle, ze forumowy donosiciel cebulak z pewnoscia zaraportowal na niego odpowiednia ilosc razy i nie wydaje mi sie, ze to Grzes. Przeciez by mu JW zdjal ostrzezenia ze starego profilu, po co nowe kolejne konto? Rozumiem, ze Adas promuje mode na wielokontowosc ale jeszcze nie wszyscy sa takimi deklami.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Mysle, ze forumowy donosiciel cebulak z pewnoscia zaraportowal na niego odpowiednia ilosc razy i nie wydaje mi sie, ze to Grzes. Przeciez by mu JW zdjal ostrzezenia ze starego profilu, po co nowe kolejne konto? Rozumiem, ze Adas promuje mode na wielokontowosc ale jeszcze nie wszyscy sa takimi deklami.
Nie wiem jak możesz mieć wątpliwości. Tam już wszyscy go zidentyfikowali. A co to za problem nowego prepaida kupić?
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Nie wiem jak możesz mieć wątpliwości. Tam już wszyscy go zidentyfikowali. A co to za problem nowego prepaida kupić? Nie tylko tam, u Mistrza tez jest juz slawny
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie wiem jak możesz mieć wątpliwości. Tam już wszyscy go zidentyfikowali. A co to za problem nowego prepaida kupić? No ale jak po banie zalozyl kolejne trzecie konto to go od razu JW zablokowal i napisal Kolejny raz wypisuje Pan bzdury z sufitu nie sprawdzając żadnych danych i pomijając to, co czarno na białym napisał osobiście Lake. Żegnam. JW http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?t=23023&postdays=0&postorder=asc&start=15Wiec teraz by go puscil ot tak? Troche trudno mi w to uwierzyc, predzej bym uwierzyl, ze to kolejne konto maniaka kontowego czyli Adaska
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Nie wiem jak możesz mieć wątpliwości. Tam już wszyscy go zidentyfikowali. A co to za problem nowego prepaida kupić? Nie tylko tam, u Mistrza tez jest juz slawny Mi sie wydaje, ze ktos sobie robi beke, okazuje sie, ze wiele osob czyta i obserwuje te fora, ot chocby MiTy sie okazuje czesto bywaja i sledza co nawet sprawdzilem kiedys
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|