Gavroche
|
A wersji zawodowej skóra jak u starego dziada, rozwalone bebechy i stawy, jajka jak orzeszki, a prostata jak grapefruit. Psychika pod psem, zaburzenia snu, wrzody, marskość wątroby i dupa kłuta do końca życia terapią zastępczą testosteronem.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Poza wyglądem każdy z nich był sprawniejszy od większości facetów na tym Forumie. Powiedzieć o kimś takim, że brzydko wygląda, to jak powiedzieć, że John Nash nie umiał liczyć, albo Nikki Lauda nie umie prowadzić auta. No opisy tego co wyprawial John Grimek (3 fotka) podczas pozowania sa niesamowite, facet zaczynal od podnoszenia ciezarow a w trakcie kulturystyki jeszcze musial cwiczyc gimnastyke, bo podobno robil mostek naturalnie do tylu i przechodzil do stania na rekach a potem szpagat. Zreszta jeszcze raz zacytuje John tak tak wspomina swój występ w tych zawodach na łamach „Health and Strength”. - Pod koniec pozowania zeskoczyłem z podestu, zrobiłem pozę w pełnym szpagacie, a następnie stanąłem na rękach i zrobiłem w pionie dwie pompki, po czym wykonałem salto w tył na nogi. Na pożegnanie zrobiłem jeszcze dwie pozy bokiem i przodem, ukłoniłem się publiczności i skromnie zszedłem ze sceny. Jaki dzisiaj paker zrobi cos takiego...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Nie lubię chamstwa bardziej od fanatyzmu. Dwa oblicza bezmyślności, trudno które gorzej rokuje. No popatrz, ja go posadzalem o kompletny brak poczucia humoru a ten jednak ma i jeszcze na autoironie go stac
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Trafiło się ślepej kurze...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Znów badają, co w podręcznikach biochemii od dziesięcioleci pisze? Ale jak Młody Kwaśniewski pisał, że mięśnie chodzą i w spoczynku i w wysiłku na tłuszczu, to tylko się rechotali baranki tu i tam. I zapamiętać cukier jest niezbędny dla mózgu - jakby całkowicie odstawić kazali...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Mózg ma nieustacjąco stałe zapotrzebowanie na cukier, niezależne od wysiłku, czy spoczynku. Może sobie każdy je obliczyć mnożąc liczbę Avogadro przez 0,66667 i dzieląc przez jesnostkę czasu w jakiej kogo to interesune. Jak na sekundę, to trzeba przedzielić przez 86400, a jak w godzinę to przez 3600. Podałbym, ale kalkulatora nie mam pod ręką.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A to do niczego nie potrzebne, mózg nie ważny, jedynie muskle się liczą!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No ale ci z filmu nie celują w rekordy długowieczności, tylko w inne.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Trójboiści i tak są stosunkowo mało zmanierowani treningowo i dietetycznie, podobnie jak ciężarowcy. W porównaniu do takich kulturystów, zawodników fitness i crossfitu, to niebo a ziemia. Oczywiście nadużywanie wytworów nowoczesnej chemii oraz związany z tym zbyt intensywny trening, za zdrowe nie są.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Owszem. Ja po 15 latach treningów przekroczyłem 3 paki w ciągu, a chłopaki na bombie robią taki wynik w trzy razy krótszym czasie... Ale jak się chcesz ścigać z najlepszymi, musisz turbinę włączać.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I tam, wystarczy "zakazany" środek...
|