Zyon
|
A to mariusz juz wklejal wczesniej, ze pan cos zle atp z glukozy liczy, gdzies nizej dyskutowalismy
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
A to mariusz juz wklejal wczesniej, ze pan cos zle atp z glukozy liczy, gdzies nizej dyskutowalismy A to nie jest ten kolo z getprimal?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Nie mam jak robic dipsow, krzesla to jednak na dluzsza mete nie to. Postanowilem kupic kolka gimnastyczne i na nich bede to robil miedzy innymi. I tak juz sie do tych kolek przymierzalem.
Ja lubię pompki na drążku czasem: http://www.youtube.com/watch?v=Dz-6GADo7ncObejrzalem filmy tego kolesia, niezly. Pisze, ze zadnej diety nie robi. Waga 85 na 185 wzrostu.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Chyba zwieksze te smietanke z rana przed treningiem. Robilem siady juz troche ponad waga ciala Balem sie tego cwiczenia od kontuzji na studiach ale idzie calkiem elegancko i daje mocno po brzuchu. Tyle, ze niektore spodnie sie troche obcisle robia.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Chyba zwieksze te smietanke z rana przed treningiem. Robilem siady juz troche ponad waga ciala Balem sie tego cwiczenia od kontuzji na studiach ale idzie calkiem elegancko i daje mocno po brzuchu. Tyle, ze niektore spodnie sie troche obcisle robia. Coś za coś, stary. Zrezygnuj z niektórych spodni...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Zaczne biegac, to troche sie wysmukle mam nadzieje Tylko lewe kolano wydaje odlos jak stare skrzypiace krzeslo Nie wiem czy dobrze je robie, siadam "dupa w tyl" tak jakbym chcial dotknac sciany i do piet prawie ale jak wstaje to czuje mocno cisnienie w tloczni brzusznej, no czuc to mocno. Ide jutro po nowe fajery
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blade
Go
|
Zaczne biegac, to troche sie wysmukle mam nadzieje Tylko lewe kolano wydaje odlos jak stare skrzypiace krzeslo Nie wiem czy dobrze je robie, siadam "dupa w tyl" tak jakbym chcial dotknac sciany i do piet prawie ale jak wstaje to czuje mocno cisnienie w tloczni brzusznej, no czuc to mocno. Ide jutro po nowe fajery bieganie nie wysmukla, żarcie wysmukla znam paru grubych maratończyków, takich co 10 km poniżej 50 minut robią, a maraton w okolicach 4 godzin.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
od zarcia raczej mi uda nie urosly
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
od zarcia raczej mi uda nie urosly Nie chcesz się ubrudzić, nie baw się farbami By zminimalizować hipertrofię, przechodź szybko przez fazę negatywną i rób single lub dwójki.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
nie, no juz skoncze te 5x5 jak sie podjalem potem poszukam harmonii jakiejs wielkeij hipertrofii wzrokowo nie lapie wiec jest ok
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
E nie, to kontuzja z czasow studiowania, zerwane wiezadlo krzyzowe. Niestety wtedy jeszcze w gips zakuwali kretyni i sie kolano rozregulowalo. Teraz takie odglosy wydaje przy kazdym przysiadzie. Bialka to ja chyba za malo mam biorac pod uwage treningi.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie dzwonkuje od prawie miesiaca Moze to wlasnie dlatego
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ale mam zamiar zaczac jak sie zacznie jasniej robic. Na razie tak ciemno o 6, ze chce mi sie pospac co 2 dzien miedzy treningami.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
A ja zamiast drążka powalczyłem z 2 sofami, trza było wnieść na 3 piętro. W czwórkę uwinęliśmy sie w 15 min. Za to we 2 znosiliśmy z 3 piętra w 45 min , a to wszystko przez nasze cudowne budownictwo okresu wielkiej płyty :)i takie tam inne dźwiganka ala martwy Tym samym zasłużyłem na naleśnika ,naleśnika na masę 2 małe jajka mąka ziemniaczana ciupinka śmietanki 2 żółtka wyszedł fajny naleśnik z malinowym (na)dżemem 100g twarogu tłustego z śmietanką, czytaj mleczny "błonnik"
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Wy młodzi to się jeszcze zdążycie wyrobić do 60-ki.
|
|
|
|
|
|
|
|