Zyon
|
No dzisiaj sobie podzwonkowalem. To dziwne ale 20 minut dzwonkowania zalewa mnie potem i dysze jak ranny los A jak robie normalny silowy to zero zadyszki, spoce sie moze przy ciezkich cwiczeniach typu siad czy martwy ciag. Choc i tak staram sie robic treningi dosc intensywne, miunta przerwy tylko miedzy seriami i ze 2 miedzy cwiczeniami
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
No dzisiaj sobie podzwonkowalem. To dziwne ale 20 minut dzwonkowania zalewa mnie potem i dysze jak ranny los A jak robie normalny silowy to zero zadyszki, spoce sie moze przy ciezkich cwiczeniach typu siad czy martwy ciag. Choc i tak staram sie robic treningi dosc intensywne, miunta przerwy tylko miedzy seriami i ze 2 miedzy cwiczeniami Inny poziom "tlenowy". Dlatego na starość ogólnorozwojowe dzwonki!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ale TGU wchodzi juz elegancko, a pamietam, ze pierwszy raz to ...hehe
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blade
Go
|
No dzisiaj sobie podzwonkowalem. To dziwne ale 20 minut dzwonkowania zalewa mnie potem i dysze jak ranny los A jak robie normalny silowy to zero zadyszki, spoce sie moze przy ciezkich cwiczeniach typu siad czy martwy ciag. Choc i tak staram sie robic treningi dosc intensywne, miunta przerwy tylko miedzy seriami i ze 2 miedzy cwiczeniami Inny poziom "tlenowy". Dlatego na starość ogólnorozwojowe dzwonki! mam to samo. 15-20 minut "dzwonienia" wykańcza bardziej, niż 45 minut siłki. Chociaż na razie tylko lajtowo 16stkami działam, widać, że nogę naruszały większe ciężary, od tygodnia spokój pomino biegania i rolek. Muszę trx'a odkurzyć, jakoś tak ostatnio go zarzuciłem, bo wygodniej i szybciej i fajniej czajnikami się ćwiczy jakiś nałóg normalnie
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Ciekawe, czy gdzieś w forumowych kątach można sobie dziennik treningowy założyć? Nie wiem, jak to się ma do polityki forum. A do tego na DD nie chcę wracać, mam obawy o stabilność nowej polityki
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Polityka forumowa jest następująca: jeśli "admin" zauważy nieobyczajne zachowanie, to grzecznie prosi o zmianę postawy. Ale od długiego czasu nic takiego się tu nie wydarzyło. Najprościej więc jest założyć sobie własny wątek i ... Ciekawie pisać.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Hoho, czyzby wiater zmian zawial? Idzie nowe?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blade
Go
|
Kurcze, też się zastanawiam. Bez przymierzania cieżko. No i nad ciężarem się zastanawiam.
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Polityka forumowa jest następująca: jeśli "admin" zauważy nieobyczajne zachowanie, to grzecznie prosi o zmianę postawy. Ale od długiego czasu nic takiego się tu nie wydarzyło. Najprościej więc jest założyć sobie własny wątek i ... Ciekawie pisać. Cieszę się zatem. A gdzie?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
do tego na DD nie chcę wracać, mam obawy o stabilność nowej polityki Dobrze powiedziane, no wlasnie tez mam takie obawy. Z totalnego luzu teraz sie zrobil totalny niemal terror. Jakos tak inaczej sie zrobilo. Tak przy okazji to po dzisiejszych swingach bardziej czuje uda niz po wczorajszych siadach
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blade
Go
|
do tego na DD nie chcę wracać, mam obawy o stabilność nowej polityki Tak przy okazji to po dzisiejszych swingach bardziej czuje uda niz po wczorajszych siadach zarzuć sobie film "enter the kettlebell" Caculina, fajnie technikę objaśnia
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ogladalem jego filmy na YT
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
do tego na DD nie chcę wracać, mam obawy o stabilność nowej polityki Przy okazji to po dzisiejszych swingach bardziej czuje uda niz po wczorajszych siadach Bo to dziś czujesz wczorajsze siady
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ta droższa, zdecydowanie. Tylko po co do biegania? Za to do dzwonkowania fajna sprawa, odważnik wydaje się lżejszy.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Moze i do biegania, przy okazji do podciagania. Dlaczego ta drozsza? Wydaje mi sie, ze trudnie ja dociazyc, w tej tanszej mozna zastpic ciezarki wlasnymi z zelaz.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blade
Go
|
Ta droższa, zdecydowanie. Tylko po co do biegania? Za to do dzwonkowania fajna sprawa, odważnik wydaje się lżejszy. biegać to nie, ale chodzić i ćwiczyć. Chodziłem z kettlem 16 kg w plecaku, nie za ciężko ale niewygodnie. ciężar się nierówno rozkłada
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Moze i do biegania, przy okazji do podciagania. Dlaczego ta drozsza? Wydaje mi sie, ze trudnie ja dociazyc, w tej tanszej mozna zastpic ciezarki wlasnymi z zelaz.
Mam tej firmy i sobie chwalę. Próbowałem innych i nie siedzą tak dobrze i nie są takie wygodne. Pamiętaj, że ja chodzę w tym dwie godziny.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|