|
|
|
administ
Go
|
I wysokie IQ...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A nie prościej kapcie na nogi, pupę w fotel, piwko w rąsię, a w drugą pilot TV? No i tace w niedzielę co łaska, a wiara doda nam sił
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Trzeba mieć dobrą podzielność uwagi... Zawsze jest "coś za coś". Można uwagę dzielić - za to jest cena. Można skupić się lepiej na jednym, mniej na innym - za to też jest cena.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Właśnie, a do tego teraz pety zrobili samogasnące zgodnie z wytycznymi Unii, to jak się skupi na czym innym, to żar wargi nie poparzy, albo ognia nie zaprószy, jak ze szczęki wypadnie!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
(juz za późno)
Nigdy nie jest za późno! Nigdy nie mow nigdy....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Ten środkowy ujdzie, ale ci po bokach nie bardzo...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To bardzo pochopna ocena, bo nie wiadomo, co mają pod spodem! Zdaje się, że autorowi pytania nie do końca o to chodziło. Chyba chodziło o geny
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Adminie, jeśli znajdziesz chwilę, co myślisz o anabolicznych właściwościach wit. D3? Od kilku lat robi furorę u osiłków i kulturystów, porównują jej megadawki do sterydów nawet...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ja tam nie "wierze" w tych ekto,endo.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja tam nie "wierze" w tych ekto,endo. Coś w tym jest jednak. Gdybym nie pilnował michy i się nie ruszał byłbym jak ten z prawej, nie jestem jak ten w środku, ale...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Jaka miska, takie geny?! Na zadane parametry metabolizm konkretnie reaguje. Ciekaw jestem eksperymentu. Wsadzić delikwentów, więzienie nadaje się jak ulał, karmić ich zależnie od "typu" metabolicznego. Gdy osiągną swoją wagę należną, naprostuje się im metabolizm, zadać te same BTWw,z tych samych produktów, te same obciążenia,wydatek nergetyczny (no podobny) . Po x m-cach,x latach sprawdzić kto jest kto przez typowanie metaboliczne.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ja to ten w środku, z tendencją do tego w lewo gdy biegam. Gdy ćwiczę "siłowo" , tendencja przesuwa się do środka bardziej. Przy leżeniu na kanapie i spacerach -pomiędzy
|
|
|
|
|
|
|
|