MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jakas wyspa pod trojmiastem, po takim moscie sie wjezdzalo starym i metalowym, ze strach jechac bylo Pierwsze słyszę o jakieś wyspie tutaj... No to chyba 7 km w dol, przez Martwa Wisle sie jedzie, o, juz sobie przypomnialem, Sobieszewo.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Nie byłam tam...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Rozum zawsze ponad instynkt! Instynktem kierują się źwierzaczki!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czy ja muszę być wszędzie... musiałabym chyba się rozklonować...
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Czy ja muszę być wszędzie... musiałabym chyba się rozklonować... Nieee... to nie fair, w ten sposób nie utrzymam pozycji "lidera", a i tak bokami robię.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Rozum zawsze ponad instynkt! Instynktem kierują się źwierzaczki! Zgoda! A instynkt mi podpowiada, że... "Tylko mądry jest dobry, tylko głupi jest zły. Żaden fałszywiec nie jest mądry żaden mędrzec fałszywy" - jak mówił Sokrates. Nie można być dobrym i głupim jednocześnie. Ale mogę się mylić.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
E tam. Przecież i tak nikt nie wie co dobre, a co złe.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Czy ja muszę być wszędzie... musiałabym chyba się rozklonować... Pogadaj z cebulakiem albo edyta, na pewno dadza garsc skutecznych porad Tam jest slicznie, ok, kilometra przez lat i jest piekna plaza, gdzie nie ma tlumowe, na wpol dzika, fajowo. Ogolnie to cisza i spokoj i o to chodzilo.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Atak klonow? Serio, wybralem sie w weekend do Leby i przezylem szok, choc to byl koniec sezonu , bo przelom sierpnia i wrzesnia to na piachu twardym niczym beton tloczyly sie miliony A tam, prosto z domku przez las, potem ze 100 metrow takiego piachu i z lasu prosto na plaze, no cudnie.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dzisiaj mnie leniwiec dopadl. Po tej sobotniej rozbiorce to mnie ze 3 dni wszystkie miesnie dawaly znac, ze sa Moze przeladowalem danymi ten jak to sie mowi....CUN
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
To teraz mała wódeczka i do łóżeczka...
|