Autor
|
Wtek: Kulturysta optymalny a "złota proporcja" cz. I (Przeczytany 2340432 razy)
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
kawelke z maselke dopalacz wszystkiego, ale dzisiaj po treningu, zaraz bede sie delektowal smakiem pozytywnie zmeczony nie wiem, nie pije kawy ani zielonej herbaty,a tym bardziej olejku waniliowego To co pijesz?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
kawelke z maselke dopalacz wszystkiego, ale dzisiaj po treningu, zaraz bede sie delektowal smakiem pozytywnie zmeczony nie wiem, nie pije kawy ani zielonej herbaty,a tym bardziej olejku waniliowego Ja też wolę czarną herbatę. I kawę, ale kawę mniej, piję dla efektu To się kłóci z Zyona światopoglądem, ale dla przykładu zaczyna mi smakować żółty ser. Pewne jego rodzaje, z dużymi dziurami i słodkawe. Choć początkowo jadłem "na siłę". I wiem, wiem, że "ślepe" lepsze.
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Czyli w moim wieku jeszcze dałbym radę?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Czyli w moim wieku jeszcze dałbym radę? Wiek nie jest przeszkodą. Zobacz ilu Twoich rówieśników dostaje palpitacji na samą myśl o wysiłku, a Ty robisz sesje z "bestią" i włazisz w zimie do jeziora Wiek to tylko w dowodzie.
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Czyli w moim wieku jeszcze dałbym radę? Wiek nie jest przeszkodą. Zobacz ilu Twoich rówieśników dostaje palpitacji na samą myśl o wysiłku, a Ty robisz sesje z "bestią" i włazisz w zimie do jeziora Wiek to tylko w dowodzie. Co racja to racja. Jestem w lepszej formie niż 10-15 kat temu. A bestyjka? Trzeba przyznać, że wyzwanie spore ale też satysfakcja duża kiedy postępy widać
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Co pije? Deszczowke Lubie dziurawe sery. Lubie soki zageszczone mamy,cioci,babci etc :p :d
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Czyli w moim wieku jeszcze dałbym radę? Wiek nie jest przeszkodą. Zobacz ilu Twoich rówieśników dostaje palpitacji na samą myśl o wysiłku, a Ty robisz sesje z "bestią" i włazisz w zimie do jeziora Wiek to tylko w dowodzie. Co racja to racja. Jestem w lepszej formie niż 10-15 kat temu. A bestyjka? Trzeba przyznać, że wyzwanie spore ale też satysfakcja duża kiedy postępy widać No. Ja co roku jestem w lepszej formie Niczym nie ustepuję 20-latkowi. Może tylko zdolnością regeneracji. Dlatego po treningu nie spędzam nocy w barze, tylko wracam do żony i córki
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
I kawę, ale kawę mniej, piję dla efektu To się kłóci z Zyona światopoglądem, ale dla przykładu zaczyna mi smakować żółty ser. Pewne jego rodzaje, z dużymi dziurami i słodkawe. Choć początkowo jadłem "na siłę". I wiem, wiem, że "ślepe" lepsze. Co zrobic , ze mam taki niemodny swiatopoglad, ze jak sport to czysty Jesc cos , bo daje efekty choc nie smakuje....dziekuje, ten etap mam juz sa soba
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
I kawę, ale kawę mniej, piję dla efektu To się kłóci z Zyona światopoglądem, ale dla przykładu zaczyna mi smakować żółty ser. Pewne jego rodzaje, z dużymi dziurami i słodkawe. Choć początkowo jadłem "na siłę". I wiem, wiem, że "ślepe" lepsze. Co zrobic , ze mam taki niemodny swiatopoglad, ze jak sport to czysty Jesc cos , bo daje efekty choc nie smakuje....dziekuje, ten etap mam juz sa soba Eee, no człowiek ma rozum przecież. Dla mnie to nie problem, jeść "z wiedzy". Inaczej jadłbym tylko owoce, chałwę i twarożek na słodko z waniliną
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Eee, no człowiek ma rozum przecież. Zgadza sie, dlatego je mcdonaldy, snickersy, chleb, kasze etc Dla mnie to nie problem, jeść "z wiedzy". Inaczej jadłbym tylko owoce, chałwę i twarożek na słodko z waniliną Wlasnie nie inaczej a glownie dlatego Jak mi cos nie smakuje, to nie jem, chocby bylo najzdrowsze na swiecie i dawalo +10 do sily A mam wrazenie, ze jakby kocia kupa dawala +15 do sily, +7 do testo i +12 do gh to niektorzy ochoczo by sie nia zajadali "z wiedzy", bo "maja rozum" ?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Eee, no człowiek ma rozum przecież. Zgadza sie, dlatego je mcdonaldy, snickersy, chleb, kasze etc Dla mnie to nie problem, jeść "z wiedzy". Inaczej jadłbym tylko owoce, chałwę i twarożek na słodko z waniliną Wlasnie nie inaczej a glownie dlatego Jak mi cos nie smakuje, to nie jem, chocby bylo najzdrowsze na swiecie i dawalo +10 do sily A mam wrazenie, ze jakby kocia kupa dawala +15 do sily, +7 do testo i +12 do gh to niektorzy ochoczo by sie nia zajadali "z wiedzy", bo "maja rozum" ? Pierwszy bym jadł
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
grenis
Go
|
to ta jedna z najdrozszych ?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
to ta jedna z najdrozszych ? Taaa.
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Ciekawe jaki ma smak i co w niej musi być, skoro koneserzy kawy tyle placa za zwierzęce lajno
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Czyli w moim wieku jeszcze dałbym radę? Wiek nie jest przeszkodą. Zobacz ilu Twoich rówieśników dostaje palpitacji na samą myśl o wysiłku, a Ty robisz sesje z "bestią" i włazisz w zimie do jeziora Wiek to tylko w dowodzie. Co racja to racja. Jestem w lepszej formie niż 10-15 kat temu. A bestyjka? Trzeba przyznać, że wyzwanie spore ale też satysfakcja duża kiedy postępy widać No. Ja co roku jestem w lepszej formie Niczym nie ustepuję 20-latkowi. Może tylko zdolnością regeneracji. Dlatego po treningu nie spędzam nocy w barze, tylko wracam do żony i córki Każdy nas lubi przekraczać granicę, sprawdzać wytrzymałość swojego ciała. Może to taka forma psuchoterapii? w każdym razie życzę nam wszystkim kolejnych wyzwań do odkrycia:) Ktoś ma jakieś szczególne plany na przyszły rok?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja jak zwykle nie mam żadnych Wymyślę coś na bieżąco...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ja jak zwykle nie mam żadnych Wymyślę coś na bieżąco... U mnie podobnie, ewoluuje na bieżąco Może jakiś bieg na 10km w dobrym czasie 35-40min
|
|
|
|
|
|
|
|
|