MariuszM
Go
|
Dzień z życia "kolonisty" [załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Dzień z życia "kolonisty" to jakiś excel? Strona? Fajnie wygląda to zestawienie
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzień z życia "kolonisty" Kto to jest ten "kolonista"?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzień z życia "kolonisty" Kto to jest ten "kolonista"? Człowiek na koloniach świątecznych...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Dzień z życia "kolonisty" to jakiś excel? Strona? Fajnie wygląda to zestawienie W excelu ,naprędce przeniesione do jotpegie (jpg)
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Dzień z życia "kolonisty" Kto to jest ten "kolonista"? Człowiek na koloniach świątecznych... https://www.youtube.com/watch?v=q8tJfw8lUOMDziś na śniadanie pierożki (grzyby,kapusta) z roztopionym żółtym serem oraz masłem . Wczoraj karkówka i schab "uratowały" życie
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Sluzba nie druzba, z rana wstalem sobie i zrobilem standardowy trening, ciekawilo mnie czy spadnie wydolnosc po diecie 7kcal ale o dziwo nic a nic
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blade
Go
|
Sluzba nie druzba, z rana wstalem sobie i zrobilem standardowy trening, ciekawilo mnie czy spadnie wydolnosc po diecie 7kcal ale o dziwo nic a nic u mnie wydolność zdecydowanie wzrosła ale to pewnie wpływ ponad tygodniowego odpoczynku. Tak czy tak zadowolony jestem. Kusiło mnie, żeby pobiegać ale obiecałem sobie, że dopiero od piątku
|
|
|
|
|
|
|
piosza
Go
|
haha Lee Byung-hun to rzeczywiście absolutne bożyszcze Koreanek i przedstawicielek płci pięknej z okolicznych krajów. Dobry wygląd to być może w jego wypadku do pewnego stopnia kwestia genetyczna (siostra zdobyła swego czasu tytuł Miss Korea). Z drugiej strony nie zapominajmy, że facet jest mistrzem taekwondo a tradycyjna dieta koreańska to wysokowęglowodanówka podobna do japońskiej: ryż + białko z ryb i względnie niewielkie ilości mięsa. Przytyć ciężko.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Sluzba nie druzba, z rana wstalem sobie i zrobilem standardowy trening, ciekawilo mnie czy spadnie wydolnosc po diecie 7kcal ale o dziwo nic a nic u mnie wydolność zdecydowanie wzrosła ale to pewnie wpływ ponad tygodniowego odpoczynku. Tak czy tak zadowolony jestem. Kusiło mnie, żeby pobiegać ale obiecałem sobie, że dopiero od piątku u mnie bez wypoczynku, orac trza, nie ma to tamto
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
renia
|
... Kusiło mnie, żeby pobiegać ale obiecałem sobie, że dopiero od piątku Nie poddaj się pokusie, postanowienia to rzecz święta
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
... Kusiło mnie, żeby pobiegać ale obiecałem sobie, że dopiero od piątku Nie poddaj się pokusie, postanowienia to rzecz święta ja niestety święty nie jestem ale wytrzymałem
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Dzień z życia "kolonisty" Mariusz - wspomóż ułomnego w excelu jaką funkcję trzeba zrobić, żeby obliczyć BTW, tak jak na samym dole Twojego arkusza?
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
odkurzyłem sztangę - "zestaw małego siłacza" York , lekki , max, 45kg , ale dla dziadka wystarczy żołnierskie , przysiad , "krawat" ... oczywiście stosuję złotą proporcję - 1 seria , 3-7 powtórzeń , 0.5 godz. odpoczynku na 50kę dojdę ... do formy D
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Dzień z życia "kolonisty" Mariusz - wspomóż ułomnego w excelu jaką funkcję trzeba zrobić, żeby obliczyć BTW, tak jak na samym dole Twojego arkusza? prosto, jak to tylko możliwe dodawanie =SUMA(B43:B47) np i dzielenie =C40/B40 np
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
... Kusiło mnie, żeby pobiegać ale obiecałem sobie, że dopiero od piątku Nie poddaj się pokusie, postanowienia to rzecz święta ja niestety święty nie jestem ale wytrzymałem Polak jak chce to potrafi...
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Dzień z życia "kolonisty" Mariusz - wspomóż ułomnego w excelu jaką funkcję trzeba zrobić, żeby obliczyć BTW, tak jak na samym dole Twojego arkusza? prosto, jak to tylko możliwe dodawanie =SUMA(B43:B47) np i dzielenie =C40/B40 np To to nawet taki lajkonik jak ja umie a jak zrobić, żeby wyswietlal proporcję?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
komórka A1 70 (białko); B1 210 (tłuszcz); C1 60 (węglowodany) komórka wynik A1/A1 ;B1/A1; C1/A1
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
komórka A1 70 (białko); B1 210 (tłuszcz); C1 60 (węglowodany) komórka wynik A1/A1 ;B1/A1; C1/A1
Pięknie dziękuję dzień należy uznać za dobry, bo nauczyłem się czegoś nowego
|
|
|
|
|
|
|
|