Gavroche
|
Raz mieszkałem przez miesiąc przy plaży i codziennie robiłem niewielkie ilości zarzutów oburącz klęcząc w piasku i rwanie stojąc w wodzie Po powrocie nie mogłem zmieścić swojego nowego karku w koszule na wesele... Naramienne i czworoboczne urosły niebywale jak na tak krótki czas. Twoja pani powinna być zadowolona z tego ćwiczenia
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Raz mieszkałem przez miesiąc przy plaży i codziennie robiłem niewielkie ilości zarzutów oburącz klęcząc w piasku i rwanie stojąc w wodzie Po powrocie nie mogłem zmieścić swojego nowego karku w koszule na wesele... Naramienne i czworoboczne urosły niebywale jak na tak krótki czas. Twoja pani powinna być zadowolona z tego ćwiczenia Wezmę sobie parkę szesnastek na rozgrzewkę przed niedzielną kąpielą w jeziorze
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ale lepiej upewnić się, że będzie porządny mróz. Przy okazji tej kąpieli.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wezmę sobie parkę szesnastek na rozgrzewkę przed niedzielną kąpielą w jeziorze To już lepiej jedną osiemnastkę...
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Doświadczenie
|
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Ale lepiej upewnić się, że będzie porządny mróz. Przy okazji tej kąpieli. No właśnie coś za ciepło się robi. Jeszcze nie miałem okazji wskoczyć do prawdziwego przerębla
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Wezmę sobie parkę szesnastek na rozgrzewkę przed niedzielną kąpielą w jeziorze To już lepiej jedną osiemnastkę... fakt 2 szesnastka mozna nie dac rady
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wezmę sobie parkę szesnastek na rozgrzewkę przed niedzielną kąpielą w jeziorze To już lepiej jedną osiemnastkę... fakt 2 szesnastka mozna nie dac rady Przecież napisał: "na rozgrzewkę". Ja jestem spokojny. W finale osiemnastka, góra dwie.
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Wezmę sobie parkę szesnastek na rozgrzewkę przed niedzielną kąpielą w jeziorze To już lepiej jedną osiemnastkę... fakt 2 szesnastka mozna nie dac rady to, że skończyłem 40stkę, jeszcze o niczym nie świadczy czuję się młodo, ciało i duch we mnie silne
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Wezmę sobie parkę szesnastek na rozgrzewkę przed niedzielną kąpielą w jeziorze To już lepiej jedną osiemnastkę... fakt 2 szesnastka mozna nie dac rady to, że skończyłem 40stkę, jeszcze o niczym nie świadczy czuję się młodo, ciało i duch we mnie silne A tak swoją drogą leje jak z cebra "na polu", więc zamiast 2 szesnastek potrenuję w domu z drążkiem
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja dzisiaj odpuscilem trening z dzwonkiem. Zauwazylem, ze im ciezsze sie robia te "normalne" tym rzadziej mam ochote na dzwonki pomiedzy nimi.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blade
Go
|
Ja dzisiaj odpuscilem trening z dzwonkiem. Zauwazylem, ze im ciezsze sie robia te "normalne" tym rzadziej mam ochote na dzwonki pomiedzy nimi.
ja już nie robię "normalnych" treningów na siłownię nie mam kasy i czasu. a piętnaście minut na dzwonki zawsze się znajdzie nie powiem, jakby mi ktoś karnet zafundował, to i na siłkę bym poszedł, sztangą trochę pomachać
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja nie chodze na silownie. Mam w domu lawke, sztange, hantle, stojaki na sztange plus mnostwo roznych gadzetow typu kolko, uchwyty do pompek, drazek.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Jak trenować, aby masy mięśniowej nabierać - stymulacja szybkiego uruchamiania glukagonu (hipoglikemia), ponieważ to ten hormon jest odpowiedzialny za oszczędności węglowodanów i białka, a uruchamianie tłuszczu z tkanki tłuszczowej w długotrwałym wysiłku tlenowym.
Tak mi to chodzi po glowie, czyli najlszybcicj to bedzie z samego rana jak cukier najnizszy jest i latwo wtedy o glukagon?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
To normalne, fizjologiczne i korzystne.
|
|
|
|
|
|
|
|